30 aug 2018

Zeepdispensers voor optimale handhygiëne

Zoals je mag verwachten van een hygiënespecialist weten wij bij TOPP alles over dispensers, de noodzaak en het voordeel ervan. De zeepdispenser vormt een belangrijke rol als het gaat om de bestrijding van virussen en bacteriën. Maar liefst 80% van het overdragen van besmettingen gebeurt via de handen. Door je handen regelmatig en goed te wassen voorkom je dat je slachtoffer wordt van de bacteriën van jouw aardige collega.
Zeepdispensers zijn dus eigenlijk praktische ziektebestrijders. Omdat ze zo gebruiksvriendelijk zijn, geen geknoei veroorzaken en binnen handbereik hangen, worden toiletbezoekers aangemoedigd hun handen een frisse wasbeurt te geven.

Het nieuwe werken versus bacteriën

Het nieuwe werken zorgt onder andere voor flexibele werkplekken. Toetsenbord, scherm en muis worden door meerdere personen gebruikt. Op een toetsenbord zitten maar liefst 20.000 organismen per cm2, op de muis ongeveer de helft. Ondanks dat het nieuwe werken vele voordelen kent, is het dus niet echt bevorderlijk voor onze gezondheid. Dus regelmatig handen wassen is het devies! Een zeepdispenser is een hygiënisch artikel dat met slechts een druk op de knop een afgemeten dosering zeep afgeeft. De dispenser zelf heeft een glad oppervlak en een minimum aan naden, zodat je deze eenvoudig kunt reinigen. Een ruime binnentank zorgt ervoor dat er altijd voldoende zeep in de dispenser aanwezig is.

Welke zeepdispenser is voor u het meest geschikt?

De zeepdispensers van TOPP kunnen tegen een stootje en werken probleemloos. Het voordeel van een zeepdispenser aan de wand is dat deze geen ruimte inneemt. Je kunt kiezen uit dispensers die werken door middel van een druk op de knop of dispensers die werken met een sensor. Deze lokaliseert je hand zonder dat je de dispenser aan hoeft te raken.
Naast ons eigen huismerk leveren wij Black Satino- dispensers met een prachtig design. Omdat deze zeepdispenser zwart is en een bijzonder stijlvol design heeft, voegt deze echt wat toe aan de uitstraling van je sanitaire ruimte. Wij leveren een compleet assortiment milieuvriendelijke Black Satino  dispensers, die zijn gemaakt van recycled ABS.
Ons private label bestaat uit zeepdispensers uitgevoerd in wit kunststof of met een RVS-look. Ook hier geldt, dat de zeepdispenser deel uitmaakt van een compleet assortiment dispensers, zoals handdoekdispensers en toiletpapierdispensers.

Zeepdispensers met zeep, foam of gel

De keuze voor de vulling van een zeepdispenser wordt vooral bepaald door de branche waarin u werkt en de toepassing. Onze dispensers kunnen worden gevuld met antibacteriële handzeep, H10 bacteriostatische handreiniger of bijvoorbeeld alcoholhoudende gel. Vraagt u zich af welke vulling het meest geschikt is voor uw bedrijf, dan adviseren onze medewerkers u graag. De keuze voor de juiste zeep, foam of gel zorgt voor frisse en schone handen onder alle omstandigheden.
Uw handen afdrogen met een papieren handdoekje na het handen wassen geeft het hoogst haalbare hygiënische resultaat. Het een kan eigenlijk niet zonder het ander!

Unieke zeepdispenserservice bij TOPP

Overweeg je een zeepdispenser aan te schaffen, dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod. Wij leveren zeepdispensers in bruikleen, zodat je alleen investeert in het zeepverbruik. Onze medewerkers bepalen samen met jou welke dispenser en vulling uit ons aanbod het beste aansluit bij jouw situatie. Vervolgens komt een van onze servicemedewerkers de dispenser plaatsen en vult hij deze regelmatig bij. Wil je direct advies of een heldere offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0900 204 00 00, gebruik ons contactformulier of meld je via onze online chatbox. Gewoon doen!