24 nov 2017

Optimaal hygiëneniveau zonder poespas met TOPP

Elk bedrijf heeft te maken met talloze processen die dagelijks aandacht vragen. De hygiëne in keukens en toiletten is er daar een van. Laat die zorg gerust aan ons over. TOPP biedt een totaal sanitair concept, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij bieden producten en diensten die zorgen voor een hygiënische keuken, toiletten en werkomgeving. Wij staan garant voor een schone omgeving zonder dat je daar omkijken naar hebt. Punt.

Sanitair met een gouden randje

Glimmend sanitair, daar worden wij bij TOPP echt vrolijk van. Maar wij weten dat het er onder een glimmend laagje wel eens heel anders uit kan zien. Wekelijks onderhoud van je sanitair betekent bij ons dan ook niet een fris doekje over de bril, maar een grondige dieptereiniging van je sanitair. Hygiënisch betekent bij ons dat ook lastige plaatsen in het toilet grondig schoon zijn. Ziekteverwekkende bacteriën worden bestreden met professionele reinigingsmiddelen die vrij zijn van agressieve chemicaliën, dus vriendelijk voor mens en milieu.
Een periodieke dieptereiniging is een alternatief dat sanitair terugbrengt in nieuwstaat. De oorspronkelijke glans van chroom en porselein keert terug en bacteriën worden vernietigd.

Dispensers met voorraadbeheer

Dispensers zijn handige doseersystemen in toiletruimte en keuken. Zeepdispensers, toiletpapierdispensers en handdoekdispensers zorgen ervoor dat de toiletbezoekers er nooit meer naast grijpen. Wij leveren deze dispensers in verschillende uitvoeringen: van basic tot stijlvol design, van klein tot groot formaat en van pvc tot rvs. Naast de levering kunnen wij ook zorgen voor het bewaken van de voorraad van bijvoorbeeld toiletpapier en handdoekjes.
Alles wat nodig is voor een schone ruimte vind je terug in ons assortiment. Naast talloze accessoires voor keuken en toilet bieden wij uitstekende reinigingsmiddelen en een ruim aanbod aan afvalzakken.

Onze matten zijn geraffineerde schoonmakers

Zolang de juiste mat op de juiste plaats ligt! Want de verschillende matten hebben allemaal specifieke eigenschappen. Een droogloopmat is een binnenmat die direct bij de ingang geplaatst dient te zijn. Natte schoenen worden direct drooggelopen als men deze mat passeert. Deurmatten daarentegen houden vuil en vocht tegen en zijn bestand tegen weer en wind. Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste mat en adviseren je over de verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Want wij nemen matten serieus: ze voorkomen schade aan je vloer en besparen kostbare schoonmaakkosten.

Dat een mat niet saai hoeft te zijn, bewijzen onze logomatten. Deze matten kunnen worden voorzien van je logo, een afbeelding, een promo-actie of wat je maar wilt. Ze zijn van hoge kwaliteit en op maat te bestellen. Ga gerust los en maak er een mooie eyecatcher van.
Voor we het vergeten: je kunt matten ook bij ons huren. Deze worden dan frequent door ons verwisseld en gereinigd.

TOPP marktleider in geurmarketing

Het is onmogelijk al onze dienstverlening en producten hier te noemen. Maar één ding willen wij je niet onthouden: de opkomst van geurmarketing. Deze innovatie houdt menig bedrijf momenteel bezig. En terecht, want geurmarketing speelt in op de emotie van je klanten en zorgt voor hogere omzetten. Hoe dit werkt kan je lezen op TOPP Geurbeleving.

Heb je nog vragen, dan kan je met ons chatten of mailen via deze website. Bellen kan uiteraard ook: 0900-204 00 00.