altijd een goede eerste indruk met topp
19 jan 2021

Altijd een goede eerste indruk maken? TOPP heeft dé oplossing

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Sterker nog: in slechts 1 à 2 seconden hebben mensen een beeld over jou gevormd. Ditzelfde geldt voor jouw bedrijf. Daarom is het heel belangrijk om direct bij de eerste ontmoeting de juiste snaar te raken. Hoe TOPP hierbij kan helpen? Dat leggen we je uit.

Als eigenaar van een hotel, restaurant, kledingzaak of sportschool wil je je gasten direct bij binnenkomst een goed gevoel geven. De meeste bedrijven kiezen daarom voor een deurmat als visitekaartje. Bij TOPP kennen we drie soorten matten: droogloopmatten, schoonloopmatten en logomatten. Deze matten beschermen jouw vloer én zorgen voor een positieve uitstraling. Viezigheid blijft buiten de deur: door over de mat te lopen, worden vuil en vocht van de schoenzolen geveegd.

Altijd een goede indruk

Wanneer er veel mensen over de vloer komen wordt een droog- of schoonloopmat intensief gebruikt. Vooral in periodes waarin het veel regent, kan de mat er na verloop van tijd minder mooi uit komen te zien. Daar heeft TOPP wat op gevonden: door te kiezen voor onze was- en wisselservice ben je áltijd verzekerd van een schone mat. Het werkt als volgt: een servicemedewerker van TOPP komt volgens de afgesproken frequentie jouw mat ophalen en zorgt ervoor dat er een andere, schone mat bij jouw entree komt te liggen. Deze service wordt periodiek herhaald. En wil je dat we een keertje extra komen? Geen probleem; je kunt de was- en wisselfrequentie eenvoudig aanpassen.

De voordelen van onze was- en wisselservice:
● Altijd een positieve indruk bij binnenkomst
● Geen omkijken meer naar het schoonhouden van je mat
● Flexibiliteit in de was-/wisselfrequentie
● De service is dagelijks opzegbaar

Droogloopmat of schoonloopmat?

We noemden het al even: TOPP biedt verschillende mogelijkheden voor deurmatten. Zo zijn er droogloopmatten met een absorptievermogen van maar liefst 80%. Hierdoor is voeten vegen niet meer nodig: door simpelweg over de mat heen te lopen worden schoenen goed gedroogd en wordt verreweg het meeste vuil en vocht verwijderd. Onze schoonloopmatten zorgen voor een diepreinigende werking van de schoenen. Dankzij de nylon vezels in het tapijt worden schoenen schoon geschraapt, wat zorgt voor een maximale reductie van vuil. Meer weten? Hier lees je alles over de verschillen tussen beide matten.

Was- en wisselservice: wéér een mooie service van TOPP

Als hygiënespecialist staan wij jou met raad en daad bij als het gaat om een schone en nette (werk)omgeving voor jouw medewerkers en klanten. Deurmatten zijn slechts één van de vele oplossingen die wij bieden op het gebied van hygiëne. Maar ook onze service is om door een ringetje te halen. Onze medewerkers staan dagelijks voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ben je geïnteresseerd in de was- en wisselservice of wil je een offerte aanvragen voor deurmatten, neem dan gerust contact met ons op.