5 sep 2023

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet: een vies toilet

Het goed schoonhouden van sanitaire ruimtes is belangrijk om verspreiding van ziekteverwekkers te voorkomen. Maar wanneer het schoon is voor het oog, zijn er nog genoeg bacteriën die zich ophopen. Hoe wij zorgen dat ook de bacteriën die je niet ziet verdwijnen, lees je hier.

Op een toilet zijn er met name vier contactvlakken die het meest besmet raken. De wc-bril, de knop van de kraan, de spoelknop en het handvat aan de binnenkant van de deur. De bacteriën, die jij met het blote oog niet ziet, verzamelen zich op deze plekken en zorgen voor een onhygiënisch toilet.

Unieke toiletservice

Naast het feit dat een onhygiënisch toilet gewoon niet gezond is, is schoon sanitair ook nog eens hét visitekaartje voor jouw organisatie. Gelukkig maar dat wij jou daarbij kunnen helpen. Met de unieke toiletservice van TOPP komt er wekelijks een vaste medewerker op een vaste dag langs om de gehele sanitaire ruimtes grondig te reinigen.

Tijdens deze dieptereiniging worden toiletpotten, wastafels en urinoirs geneutraliseerd, ontkalkt en grondig gereinigd. Vervolgens worden ze voorzien van een bacteriedodende coating die een werking heeft tot wel zeven dagen lang. Op het moment dat de bacteriegroei toeneemt, komen wij weer langs voor een grondige reiniging. Iets wat we al ruim tien jaar doen voor onder andere één van ‘s werelds grootste restaurantketens: McDonald’s.

Verzekerd van goede toilethygiëne

Als ondernemer, facilitair manager of gebouwbeheerder ben je verantwoordelijk voor een hygiënisch toilet. Voor je medewerkers, bezoekers en ook voor jezelf. Goede toilethygiëne vermindert het ziekteverzuim onder jouw medewerkers en laat een positief gevoel achter bij klanten.

Verzekerd zijn van een veilig, schoon en fris toilet? Met de unieke toiletservice van TOPP hoef jij je over je sanitair in ieder geval geen zorgen te maken. Meer weten? Vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden.