12 aug 2021

Een dagje op pad met TOPP-er Satya

Dat de wekker al om 04.00 uur gaat vindt ze totaal niet erg. Sterker nog: Satya staat iedere ochtend met een grote glimlach op. Ze vindt haar werk bij TOPP namelijk superleuk. Wat ze precies doet én hoe haar dag eruit ziet? Dat lees je hier.

De meeste mensen doe je er geen plezier mee. Maar voor Satya is het to-taal geen probleem; vroeg opstaan. “Ik ben een echt ochtendmens”, vertelt ze met een glimlach. “Zelfs in het weekend sta ik vroeg op. Dat zit helemaal in mijn ritme.” Iedere ochtend – met uitzondering van zondag – begint haar dag op dezelfde manier. Opstaan, douchen, aankleden, een make-upje op doen en ontbijten. “Ik hou er niet van om me te haasten”, vertelt ze. “Ik wil de dag rustig beginnen”.

Elke dag een andere werkplek

Om 05.10 uur stapt ze in de auto om op weg te gaan naar het kantoor waar ze die dag haar werkzaamheden gaat uitvoeren. Doordat ze als schoonmaakster op diverse locaties in de regio komt, is haar werkplek iedere dag anders. “Ik werk voor verschillende klanten van TOPP”, vertelt Satya. “Zo heb ik meerdere kantoren in mijn portfolio in bijvoorbeeld Botlek, Europoort en Barendrecht. Ik werk 6 dagen in de week. Dat lijkt misschien veel, maar mijn werkdag zit er aan het eind van de ochtend alweer op. De rest van de dag heb ik dus helemaal voor mijzelf”, legt Satya uit.

Koffie en een praatje

Satya werkt al bijna 3 jaar bij TOPP. En dat doet ze met veel plezier. “Het bevalt me enorm goed. Mijn collega’s zijn leuk en TOPP is een goede werkgever. Maar ook de bedrijven waar ik kom maken dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Ik word altijd zó warm en goed ontvangen. De mensen die werken op de kantoren waar ik kom zien me niet als een schoonmaakster, maar echt als een collega. Er is alle tijd voor een praatje. En ook heel lief: als iemand een rondje koffie gaat halen vragen ze altijd of ik ook iets wil. Dat is écht fijn werken.”

Prullenbakkenronde

Als schoonmaakheldin zorgt Satya ervoor dat de kantoren er altijd picobello uitzien. “De toiletten schoonmaken, bureaus poetsen, stofzuigen en dweilen: ik zorg ervoor dat het er altijd opgeruimd en netjes uitziet. Op de kantoren waar ik kom zijn mensen iedere dag aan het werk, dus ook in het weekend. Maar op zaterdag check ik alleen even of het aanrecht schoon is, poets ik de toiletten en doe ik een prullenbakkenronde.”

Wakker voor de wekker

Het leukste aan haar baan? Daar hoeft Satya niet lang over na te denken. “De manier waarop mensen met je omgaan, zowel bij TOPP als op de kantoren waar ik kom – maken mijn werk het allerleukst. In de drie jaar dat ik voor TOPP werk heb ik nog geen één dag geen zin gehad om te gaan werken. Ik sta iedere ochtend met plezier op, soms zelfs al voordat mijn wekker om 04.00 uur afgaat”, sluit ze lachend af.

Lijkt het jou ook leuk om te werken voor TOPP? Dat komt goed uit, want we zoeken nog nieuwe TOPP-ers! Bekijk hier onze vacatures en solliciteer vandaag nog.