23 apr 2018

De milieuvriendelijke reinigingsmiddelen van TOPP

Als specialist in hygiëne stellen wij hoge eisen aan onze reinigingsmiddelen. Als je denkt dat het beter kan, dan ontwikkel je je eigen programma schoonmaakmiddelen die alle bestaande producten verslaan. Dat is dus precies wat wij gedaan hebben! TOPP heeft een complete lijn schoonmaakmiddelen ontwikkeld die niet alleen reinigt, desinfecteert, geuren verdrijft of ontstopt, maar die deze vier vliegen in één klap slaat!

Het geheim van onze schoonmaakmiddelen

Bij TOPP willen wij het milieu zo min mogelijk belasten, zodat wij toekomstige generaties geen onnodige schade toebrengen. Effectieve reinigingsmiddelen bestaan echter vaak uit agressieve bestanddelen die niet goed zijn voor mens en milieu. Wij hebben daarom milieuvriendelijke reinigingsmiddelen ontwikkeld die niets afdoen aan een hygiënisch en schoon resultaat. Hierbij maken wij gebruik van micro-organismen. Deze levende organismen bestaan uit eencellige bacteriën die het vuil verteren en zich vermenigvuldigen zolang de vervuiling aanwezig is. Deze bacteriën komen op plaatsen waar een klassiek reinigingsmiddel niet bij kan komen. Waar normale schoonmaakmiddelen slechts de oppervlakte reinigen, hebben onze milieuvriendelijke schoonmaakproducten het effect van een dieptereiniger.

Dagelijkse alles- en sanitair reiniger met MVO-garantie

Wij vinden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een goede zaak. Maar onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen passen uiteraard ook perfect binnen jouw eigen MVO-doelstellingen. Onze verschillende professionele reinigingsmiddelen zijn hoog geconcentreerd:

  • Een dagelijkse allesreiniger én ontvetter die ook glas smetteloos schoon maakt
  • Een sanitair reiniger en geurvreter bij uitstek voor dagelijks gebruik
  • Een krachtige ontvetter en vloerreiniger in één
  • Een veilige oven- en grillreiniger
  • Een milieuvriendelijk ontsmettingsmiddel met een sterk reinigende werking
  • Een periodieke, ontkalkende sanitair reiniger.

Al deze producten zijn volkomen veilig in gebruik!

Gratis spaarzaam doseersysteem

De meeste reinigingsmiddelen worden in 5 liter verpakkingen verkocht. Omdat dit niet erg gebruiksvriendelijk werkt, krijg je van ons een bijbehorend doseersysteem gratis in bruikleen. Ons slimme TOPP-doseersysteem is compact, stevig en eenvoudig te hanteren. Hij bestaat uit een 1 liter fles, aangesloten op een wandpomp. Met de juiste dosering bespaar je aanzienlijk op het gebruik van de middelen. De doseersystemen zijn volgens HACCP op kleur geordend. Is er geen geschikte ruimte voor zo’n wandpomp, dan is de handpomp die je op de 5 liter verpakkingen kunt schroeven een praktische alternatieve oplossing.

Voorkom achterstallig onderhoud met TOPP-producten

Het kan zijn dat onze uitstekende producten voor jou als mosterd na de maaltijd komen vanwege achterstallig onderhoud. Je sanitair heeft weliswaar wekelijks een doekje gehad met een fris ruikend schoonmaakmiddel, maar toch heb je last van aanhoudend stankoverlast. Dit ontstaat door broeinesten van ziektekiemen onder randen en in tegelvoegen. In dat geval is dieptereiniging van je sanitair dé oplossing. Verstoppingen en stankoverlast behoren met deze grondige reiniging tot het verleden. Bovendien brengt deze dieptereiniging je sanitair weer in nieuwstaat en komt de glans weer tevoorschijn. Hierna is het schoonhouden van je toiletruimten met onze TOPP schoonmaakmiddelen en simpel klusje. Met de gratis kwaliteitscheck brengen wij feilloos de staat van je toiletruimte in beeld.

Hebben wij je op ideeën gebracht? Of wil je meer weten over onze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor een kraakhelder toilet? Je kunt ons bellen of mailen!