16 sep 2023

TOPP dispensers met TOPP service

Als hygiënespecialist weten wij alles van dispensers. Wij bedoelen hiermee echt alles, dus niet alleen over de producten maar ook over de vullingen én over het gemak wat je hebt van onze totaalservice. Van de vele dispensers die wij aanbieden hebben wij drie lijnen geselecteerd waarbij je van deze totaalservice gebruik kunt maken. En dan hebben wij het over topkwaliteit producten met bijzondere eigenschappen: de BlackSatino, de Smart Satino en ons huismerk dispensers.

In de relaxmodus met totaalservice

Totaalservice betekent bij ons dat je geen omkijken hebt naar het monteren, vullen, schoonmaken, vervangen en repareren van je dispensers. Maar zeker niet minder interessant: ook heb je geen omkijken naar het investeren in deze onmisbare keuken- en toilethulpen. Wanneer je het vullen en onderhouden namelijk aan ons overlaat, krijg je de dispensers van ons gratis in bruikleen. Mét garantie (molest uitgesloten). Raakt er onverhoopt dus iets defect, dan regelen wij à la minute een perfect werkende, nieuwe dispenser.

Enthousiast over dit concept? Maak dan een keuze uit één van de drie dispenserlijnen, bel ons en wij regelen de rest.

Ontdek de BlackSatino

We beginnen met het summum onder de dispensers: de lijn BlackSatino. De elegante vormgeving van deze lijn is een echte eyecatcher. Maar het is ook een innovatief product. De dispensers hebben een ronde vorm, dus geen naden waarin zich vuil kan ophopen. Het venstertje geeft een blik op de inhoud, zodat je niet onverwacht met lege dispensers staat. Het assortiment is compleet: van verschillende soorten toiletrolhouders tot zeepdispenser of een tissuehouder. Overigens heeft BlackSatino de milieuvriendelijkste handdoekjes ter wereld die volledig CO2-neutraal en Cradle tot Cradle worden geproduceerd.

De witte Smart Satino

Het kleine broertje van BlackSatino heet Smart Satino. Hij heeft dezelfde eigenschappen als zijn grote broer, maar richt zijn pijlen op economisch gebruik. Met zijn matwitte kleur past hij in iedere omgeving. De Satino’s kunnen tegen een stootje: grote zorginstellingen, scholen of bijvoorbeeld kantoorcomplexen maken er volop gebruik van.

Ook deze lijn is zeer uitgebreid. Er zijn toiletdispensers voor jumbo-, compact- of systeemrollen, zeepdispensers en verschillende soorten handdoekdispensers inclusief de good old handdoekrol.

Het vertrouwde merk van TOPP

Ook wanneer je kiest voor onze TOPP dispensers kan je gebruik maken van de totaalservice. Bij deze lijn kan je kiezen uit strak wit of RVS-look. Als hygiënespecialist weten wij precies hoe we het beste de hygiëne kunnen bewaken. Al die wijsheid hebben wij gebruikt bij de productie van onze eigen merk. Bovendien zijn de dispensers bestand tegen veelvuldig gebruik en gemaakt van sterke materialen. Ook kan je de dispensers personaliseren door bijvoorbeeld je logo erop aan te brengen of een andere kleur raamwerk te kiezen.

Direct geregeld

Wil je gebruik maken van onze totaalservice, dan is een telefoontje genoeg. Wij zetten alles in werking en je kunt weer overgaan naar jouw primaire werkzaamheden. Beloofd is beloofd.