24 sep 2022

Clever en clean: dispensers van TOPP

De tijd van glibberige zeepjes, natte handdoeken en hard wc-papier ligt allang achter ons. Althans, voor de meesten. Want we weten inmiddels dat een hygiënische toiletruimte en een schone keuken belangrijk zijn voor het imago en de uitstraling van ons bedrijf of onze organisatie. Daarnaast varen onze werknemers er wel bij. Dispensers zorgen voor een opgeruimde en schone omgeving en, niet onbelangrijk, geven ons ook nog eens een financieel voordeel. Even de do’s en don’ts op een rij.

De praktische zeepdispenser

De old school handzeep is een onhygiënisch product dat bovendien veel zeepresten achterlaat. Probeer een glibberig, nat zeepje maar eens op zijn plaats te leggen; een hele uitdaging! Met een zeepdispenser los je alle ongemakken van een stuk zeep in één klap op. De dispenser hangt vlak naast de wasbak en geeft met een druk op de knop een uitgekiende hoeveelheid vloeibaar zeep in je hand af. Het is een hygiënische oplossing die je ook tijd bespaart als het gaat om de schoonmaak. De dosering is dusdanig afgesteld dat men niet meer zeep gebruikt dan nodig is en dat scheelt in de kosten. Met de totaalservice van TOPP hoef je zo’n dispenser niet eens aan te schaffen, maar krijg je hem van ons gratis in bruikleen. Later meer hierover.

De handige handdoekdispenser

Handdoeken moeten regelmatig worden verwisseld, want ze worden snel vuil en nat. En wie doet de was? Met een handdoekdispenser heb je geen omkijken meer naar de handdoeken. Er zijn handdoekdispensers gevuld met papieren handdoekjes en met katoenen handdoekrollen. De dispensers voor papier zijn gevuld met losse handdoekjes of een rol handdoekpapier dat op maat kan worden afgescheurd. Je hebt geen wasmachine meer nodig, wel een prullenbak om de handdoekjes na gebruik in weg te gooien. De katoenen handdoekrollen draaien met een druk op de knop naar een nieuw, schoon deel. Wanneer de rol volledig is gebruikt, wordt deze vervangen door een schoon exemplaar.
Ook voor een gratis handdoekdispenser kan je gebruik maken van onze totaalservice.

De onmisbare toiletpapierdispenser

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: het toiletpapier is op. Zeer vervelend en bijzonder irritant. Met een toiletpapierdispenser behoort dit tot het verleden. Er zijn dispensers voor compactrollen, rollen met een lengte tot 150 meter, en voor jumborollen, die een lengte hebben tot maar liefst 600 meter toiletpapier. De kans dat het papier vroegtijdig op is, is dus minimaal. Er zijn ook dispensers die gevuld zijn met vellen toiletpapier. Al deze dispensers hebben nog een voordeel: het is een bijzonder hygiënische oplossing. Het ongebruikte toiletpapier blijft schoon en droog in de dispenser en de dispensers zijn eenvoudig schoon te houden.

Tijd om uit te leggen welk voordeel je kunt behalen met onze totaalservice!

Geen investering met de TOPP-totaalservice

Wil je overgaan tot het gebruik van deze slimme dispensers, dan is met de totaalservice van TOPP investeren in dispensers niet nodig. Bij het deelnemen aan het totaalserviceconcept krijg je de dispensers gewoon gratis in bruikleen. Wij zorgen ervoor dat deze worden gemonteerd, gevuld, schoongemaakt en bij een defect vervangen voor een vast bedrag per maand.

Wil je gebruik maken van dit aantrekkelijke aanbod? Maak dan eerst een keuze uit drie verschillende soorten dispensers, nl. de Black Satino, de Smart Satino of ons eigen huismerk TOPP. Vervolgens bel of mail je ons en gaan we het direct  in orde maken.