30 jul 2019

Hoe hang jij jouw toiletrol op? Dit zegt het over jou!

Een toiletrol kan je op 2 manieren ophangen. Met het papier voorlangs óf met het papier achterlangs. Maar wist je ook dat de manier waarop jij je wc-rol hangt, veel zegt over jouw persoonlijkheid? Zo’n 50% van de mensen let er tijdens een toiletbezoek op hoe de rol hangt en het zijn voornamelijk de mannen die zich ergeren als de rol niet hangt op ‘zijn’ manier. Leuke feitjes, maar wat zegt de richting van de wc-rol eigenlijk over jou?

Ik hang mijn toiletrol voorlangs (het papier rolt naar mij toe)

Als voorlangs jouw voorkeur heeft, dan ben jij een dominant persoon. Je staat graag in de picture en wilt vooral alles goed doen. Jij bent netjes, goed georganiseerd én geordend. Daarnaast heeft het voorlangs hangen van de toiletrol nogal wat voordelen: het papier is makkelijk te zien en te pakken, de kans om je knokkels te stoten is nihil én je kunt exact uitmeten hoeveel velletjes je nodig hebt.

Ik hang mijn toiletrol achterlangs (het papier rolt van mij af)

Jij bent een heel relaxed en betrouwbaar persoon. Creatief én rustig. En voor een toiletrol achterlangs hangen valt ook wat te zeggen: het ziet er schoner uit en de kans dat je kind of kat de rol uitrolt is stukken kleiner. Of stel je voor bij een aardbeving: dan rolt jouw rol veel minder snel af dan een voorlangs-hanger.

Mij maakt het niet uit hoe de wc-rol hangt

Dat kan natuurlijk ook. Over jou zegt dit dat je liever geen conflicten aangaat, heel flexibel bent en open staat voor nieuwe situaties.

We zijn benieuwd, herken jij jezelf in dit verhaal en welke “rol” heb jij tijdens het ophangen?