22 mrt 2021

TOPP brengt onzichtbaar vuil aan het licht

In een toiletruimte is veel vuil te vinden. Denk maar eens aan kalkresten, spetters op de vloer en vlekken op de wc-bril. Brrr… Het zichtbare vuil kan je eenvoudig wegpoetsen, maar wat gebeurt er met het onzichtbare vuil? De meeste viezigheid in een toiletruimte is namelijk niet zichtbaar met het blote oog.

Ultraviolet licht

Door middel van ultraviolet licht brengen onze hygiënespecialisten onzichtbaar vuil in jouw sanitaire ruimte aan het licht. Hierdoor kunnen zij precies aan jou laten zien waar de viezigheid zich bevindt. Kleine waarschuwing vooraf: de beelden kunnen als schokkend ervaren worden ;). Nadat de viezigheid in kaart is gebracht doen onze servicemedewerkers jou direct een (vrijblijvend) voorstel om het probleem voor eens en altijd op te lossen. Hoe we dit aanpakken? Met een wekelijkse dieptereiniging maken onze servicemedewerkers de ruimte weer brandschoon. Want glimmend én schoon sanitair, daar worden wij blij van!

Doe de gratis hygiënecheck

Ben je benieuwd hoe schoon jouw sanitaire ruimte écht is? Vraag naar de mogelijkheden voor een gratis hygiënecheck bij jou op locatie. Tijdens een hygiënecheck bepalen we door middel van ultraviolet licht wat de stand van zaken is in jouw sanitaire ruimte én bieden wij direct een oplossing. Wil jij ook superschoon sanitair? Vraag dan vandaag nog een gratis hygiënecheck aan.