9 aug 2021

Dit doen we tijdens ons toiletbezoek!

We brengen gemiddeld 34 uur per jaar door op het kleinste kamertje. En als je er dan tóch zit, dan kun je er maar beter het beste van maken. Wat we het liefst doen tijdens ons toiletbezoek? Wij zochten het voor je uit.

1: tot bezinning komen

Het blijkt dat velen van ons een toiletbezoek echt zien als een momentje van bezinning. Even tijd voor onszelf. Hier denken we na over ons werk, de boodschappen en ons leven. Waar we de hele dag door prikkels krijgen, kunnen we ons op het toilet even afzonderen en rustig nadenken over wat ons op dat moment bezighoudt.

2: social media checken

Dit zal je vast niet verbazen. Voornamelijk jongeren checken hun socialmediakanalen tijdens een toiletbezoek. En het verbaast ons niet. De mobiel heb je vaak toch al bij je en de tijdlijn van veel sociale netwerken is zo ingericht dat je doelloos kan doorscrollen tot je er genoeg van hebt.

3: appen en bellen

Hoewel appen stukken populairder is op het toilet dan bellen, doen we het allebei. Al wachten we tijdens een telefoongesprek vaak wél even met doorspoelen! En heb je er wel eens over nagedacht dat het vanaf deze locatie soms best galm kan klinken voor degene aan de andere kant van de lijn? Misschien is het dan een beter idee om in de badkamer zittend te bellen in plaats van in het kleine kamertje.

4: lezen

Soms ga je snel en met een duidelijk doel naar het toilet. Maar een andere keer wil je er misschien even goed de tijd voor nemen. Een boek, een tijdschrift of de krant krijgt dan alle aandacht in het kleinste kamertje. Voor veel mensen is dat echt even ontspannen!

5: kalender checken

Verjaardagen worden makkelijk vergeten, handig dus om even de kalender door te nemen op het toilet. Zo zie je er nooit één over het hoofd! Vergeet dan vervolgens niet de jarige een kaartje of een berichtje te sturen. 😉

Een schoon toiletbezoek

Als je zoveel tijd doorbrengt op het kleinste kamertje én je wil er ook rustig even een boekje lezen, social media checken of je gedachten de vrije loop laten, dan wil je natuurlijk dat het toilet schoon is! TOPP zorgt daarvoor. Lees hier meer over toilethygiëne of neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op