18 dec 2023

Wij brengen onze kennis tot aan jouw voordeur

Bij TOPP blijven we onszelf ontwikkelen, zodat we onze klanten de beste dienstverlening kunnen bieden. Dat doen we onder andere door de band met onze leveranciers sterk te houden. Zo bezochten wij onlangs met alle ondernemers en verkopers onze vaste mattenleverancier M+A Matting. En we zijn weer helemaal bijgespijkerd!

M+A Matting is al 12 jaar onze vaste mattenleverancier. En dat is niet zomaar. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het ontwikkelen van matten die bedrijven veiliger, schoner en meer comfortabel maken. De matten zijn van uitstekende en betrouwbare kwaliteit en veelal gemaakt van gerecyclede materialen. Dat past helemaal bij TOPP dus!

Kennis delen

Om de band met onze leverancier sterk te houden, bracht het TOPP-team een bezoek aan de mattenfabriek van de vestiging in België. We bespraken de cijfers, trends en ontwikkelingen én deden nieuwe kennis op. Vooral op het gebied van duurzaamheid zijn we veel kennis rijker geworden. Zo geeft de mattenfabrikant iedere oude mat een tweede leven, door deze te recyclen. Neem bijvoorbeeld de duurzame Waterhog-drooglooptegels, die voor 100% zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Samen gaan we op naar een nóg groenere wereld dus!

Kortom, we zijn weer helemaal op de hoogte en brengen onze kennis graag naar jouw (voor)deur.