21 jul 2020

TOPP kwaliteitslabel: hygiënisch sanitair en besparen op schoonmaakkosten

Een kwaliteitslabel van TOPP zegt op het oog niet zo veel en lijkt misschien op ‘reclame’. Stiekem is het dat natuurlijk ook wel, maar het betekent veel meer. Ook voor jou! Want wist je dat we dit label alleen plaatsen als wij op een locatie wekelijks onze unieke, sanitaire service uitvoeren? Een schone sanitaire ruimte is één, een echt hygiënische sanitaire ruimte is twee. Dit vraagt om een grondige, wekelijkse op en TOPP dieptereiniging. Zo ben je altijd verzekerd van fris en hygiënisch schoon sanitair. 

Wat maakt deze dienst en service zo uniek?

Door een grondige aanpak zorgen wij ervoor dat sanitaire voorzieningen in nieuwstaat blijven. Dit doen we o.a. door wekelijks een kiemdodende coating aan te brengen. Bacteriën en vuil kunnen zich zo gedurende 7 tot 9 dagen niet hechten aan het oppervlak. Daarnaast vervangen/onderhouden wij wekelijks (indien nodig) de zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters. Als ondernemer heb jij er zo geen omkijken meer naar en ben je verzekerd van een prettige, sanitaire ruimte voor jouw gasten, klanten en medewerkers. We zetten de voordelen nog even op een rij:

  • Een gezonder werk- en leefklimaat voor medewerkers en bezoekers;
  • Voorkomt verspreiding van overdraagbare ziektekiemen;
  • Voorkomt stank;
  • Kalkvorming is verleden tijd;
  • Geurmachines zijn ook op te nemen in de wekelijkse service;
  • Geldbesparing doordat reguliere schoonmaakproducten overbodig zijn;
  • Geldbesparing doordat onderhoud en service van zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters is inbegrepen;
  • Een hoger hygiëneniveau met minder arbeidsuren.

Onze kwaliteitslabels al gespot en wil jij deze ook verdienen?

Grote kans dat jij ons kwaliteitslabel al hebt gespot. Door heel Nederland voeren wij onze service uit bij restaurants, zorginstellingen, scholen, bedrijven etc. Wil jij ook een kwaliteitslabel verdienen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende inventarisatie van de mogelijkheden.

Contact