30 aug 2019

Alles over dieptereiniging

Ben jij wekelijks veel tijd kwijt aan het schoonmaken van jouw toiletten? Deze tijd kan je vast beter besteden! Door het (laten) doen van een dieptereiniging wordt jouw sanitair weer als nieuw. Hoe het precies werkt? Wij leggen het uit.  

Gloednieuw

Schoon en fris sanitair: het is de wens van elke gast en ondernemer. Helaas is het door gebrek aan tijd of mankracht niet altijd mogelijk om hier optimaal gehoor aan te geven. Onze taak om deze wens wél in vervulling te laten gaan! Met een dieptereiniging verbeteren wij de totale uitstraling én de hygiëne van betegelde ruimten. Schoonmaken tot in de kern noemen wij dat, mét een langdurig resultaat. Hierbij leggen wij de focus op de volgende aandachtspunten:

1. Urinesteen

Urinesteen is de zwarte aanslag die onder de randen en in de wc-pot zit. Deze aanslag ziet er niet alleen onsmakelijk uit, maar veroorzaakt ook een erg muffe geur. Tijdens de dieptereiniging verwijderen we deze aanslag én geur. Extra voordeel? De luchtverfrissers werken hierna velen malen beter.

2. Vuil op moeilijk te bereiken plekken

Bijvoorbeeld rondom kranen, putjes en toiletbrilscharnieren. Tijdens het doen van een dieptereiniging wordt geen plekje overgeslagen, want tijdens zo’n reiniging worden óók de vloeren en de wanden meegenomen. Zeg maar vaarwel tegen vieze (urine) luchtjes!

3. De originele glans nieuw leven inblazen

De glans van het porselein en chroom gaat weer glimmen als nooit tevoren.

4. Kiemdodende waslaag

Daarnaast bestaat een dieptereiniging ook uit het aanbrengen van een kiemdodende coating in de toiletten en urinoirs. Deze bacteriologische laag biedt maar liefst 9 dagen bescherming tegen overdraagbare ziektekiemen. Ook vuil en kalk zullen zich na het aanbrengen van de coating niet meer hechten aan het toilet of het urinoir.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Onze specialisten komen bij jou langs met de juiste apparatuur en middelen voor het uitvoeren van de dieptereiniging. Hoe lang ze hiermee bezig zijn is afhankelijk van de oppervlakte van jouw sanitaire ruimte. Ook bieden wij een weekservice aan, waarbij wij wekelijks langskomen voor het uitvoeren van een dieptereiniging. Dit is altijd in combinatie met de service van zeepdispensers, luchtverfrissers en dameshygiëneboxen. Zo ben je ervan verzekerd dat het hygiëneniveau een hoog level bereikt en mogelijke stankproblemen verholpen worden!

Wil je hier meer over weten?

Neem contact op