16 apr 2020

Hygolet: de zelfreinigende toiletbril

Wist je dat 2 van de 3 toiletbezoekers boven een vreemde wc hangen om contact met de toiletbril te voorkomen? Of de toiletbril bedekken met toiletpapier voordat ze erop gaan zitten? De angst voor ziektekiemen is de laatste jaren toegenomen, zeker nu er ook virussen als corona op de loer liggen. Locaties waar de prioriteit bij netheid en hygiëne ligt, krijgen aanzienlijk hogere waarderingen van het publiek. De Hygolet is een toiletzitting die de bril voorziet van een nieuwe, hygiënische hoes na elk toiletbezoek. Een hoogwaardige oplossing die door elke toiletbezoeker bijzonder wordt gewaardeerd.

Wat je moet weten over een vieze wc-bril

Wij laten allemaal sporen na op een toiletbril, zoals ziektekiemen, huidcellen, bloed en menselijk afval. Bovendien wordt er, zodra wij het toilet doorspoelen, een spray van fijne, vervuilde vloeistofdeeltjes (aerosolen) de lucht in geblazen. Deze aerosolen landen op onder andere de toiletbril. De besmettingsroute van de ziektekiemen loopt via de handen, dus u zult er niet direct ziek van worden. Wel kun je huidproblemen oplopen via bepaalde bacteriën. Ook als je toiletpapier over de bril legt, want deze bacteriën dringen zelfs door 7 lagen toiletpapier heen.

De conclusie is dat je hoe dan ook bij elk toiletbezoek in aanraking komt met sporen van jouw voorganger. Bij elke spoelbeurt worden aerosolen verspreid over de toiletbril, hoe schoon deze ook is. Wil je hiervan verschoond blijven, dan zou je de bril, voordat je erop gaat zitten, grondig moeten reinigen. Zullen we het maar niet over de psychologische factor hebben?

Altijd een 100% schone toiletbril met de Hygolet

Heb je een Hygolet, dan kun je alles vergeten wat wij zojuist hebben geschreven over de effecten van een vuile toiletbril. Zelfs de aerosolen hebben met onze oplossing geen enkele invloed op de hygiëne van de bril.

De Hygolet is een toiletzitting waarop je comfortabel kunt zitten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de achtergelaten sporen van jouw voorganger. De bril wordt namelijk na elke spoelbeurt voorzien van een nieuwe, ultradunne hoes van polyethyleen. Deze hoes is zacht en huidvriendelijk.

De werking van de Hygolet is eenvoudig. Je hoeft slechts de sensor te activeren door er met je hand langs te gaan zonder deze aan te raken. Vervolgens schuift er een nieuw, hygiënisch filter over de bril dat gegarandeerd steriel is. Met andere woorden: deze bril van Hygolet Nederland is zelfreinigend.

De werking van de zelfreinigende toiletbril

De Hygolet toiletzitting past op elk toilet en is eenvoudig te monteren. De werking van de Hygolet is geruisloos. De folie zit op een rol die 125 toiletbeurten meegaat. Na elke spoelbeurt wordt het gebruikte deel afgesneden en vervangen door een nieuwe hoes.

De bril werkt door middel van een PowerPack, zodat je geen netaansluiting nodig hebt en is dus kabelloos. De batterij kan 1.250 keer gebruikt worden, dat gelijk staat aan 10 rollen folie. Op de display staat de status van de batterij aangegeven. De batterij kun je binnen een uur opnieuw opladen. Naast batterijen en rollen folie hebben wij ook de roestvrijstalen mesjes op voorraad die de hoesjes op maat afsnijdt.

De bril reinigen is eenvoudig en het vervangen van de batterij en de folie is simpel.

Toiletbril vervangen? TOPP bellen!

Als jouw hygiënespecialist staan wij jou met raad en daad bij als het gaat om schoon sanitair. De Hygolet is slechts een van de vele producten die wij leveren op het gebied van hygiëne. Maar ook onze service is om door een ringetje te halen. Onze medewerkers staan dagelijks voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ben je geïnteresseerd in de Hygolet en wil je een offerte aanvragen, dan maken ze een kraakheldere offerte. Vrijblijvend uiteraard.

 

Lees meer over de zelfreinigende toiletbril

Of neem direct contact op!