15 sep 2017

Unieke dieptereiniging brengt je sanitair terug in nieuwstaat

Het verbaast ons niets dat een hoog percentage werknemers zich stoort aan de slechte hygiëne in toiletruimtes. Uit onderzoek blijkt maar liefst 64,8% een smerig toilet de grootste ergernis op het werk te vinden en 61,2% ergert zich aan een vieze geur in het toilet. Slechts 30% van de toiletbezoekers wast zijn handen na een toiletbezoek. Ziektekiemen en bacteriën reizen gezellig met ze mee nadat ze de toiletdeur achter zich dicht hebben getrokken.

Fris betekent niet automatisch schoon!

Het sanitair reinigen is een doodnormale klus voor je schoonmaakpersoneel. Met een sopje en een lekker luchtje ziet jeuw sanitair er weer fris uit. Met een doekje over de tegels doet je schoonmaakster een prima job. Toch zal je sanitair na verloop van tijd een vervelend luchtje gaan verspreiden. Want hoe goed de sanitaire ruimte ook wordt schoongemaakt, er blijven plaatsen in en om toiletpotten en urinoirs waar je niet of nauwelijks bij kunt komen. Die niet meer genoeg hebben aan een fris sopje. Onder randen en in tegelvoegen ontstaan broeinesten van ziektekiemen die stank gaan verspreiden. Opgehoopt vuil kan bovendien verstoppingen veroorzaken.

Hoe gaat een professionele dieptereiniging in zijn werk?

Dieptereiniging van je sanitair is dé oplossing om verstoppingen en stankoverlast tegen te gaan. TOPP beschikt over alle materialen en middelen om je toiletten, urinoirs en wastafels dusdanig te reinigen dat de originele glans van chroom en sanitair weer tevoorschijn kom.

De reiniging begint met een voorbehandeling met ontkalker die opgebouwd urinesteen oplost. Tijdens de inwerktijd worden vloeren en wanden bij de eerste behandeling grondig gepoetst met schuursponzen, borstels en kwasten. Hierna wordt het sanitair behandeld met een microbiologische, milieuvriendelijke reiniger. De laatste stap is het aanbrengen van een coating die besmettelijke bacteriën de komende week geen kans geeft zich te verspreiden. Ook kalk krijgt geen grip op je sanitair.

Overigens kan een dieptereiniging ook in keukens plaatsvinden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zeer krachtige, milieuvriendelijke ontvetters. Vloeren worden grondig met hogedrukreinigers en schrobmachines gereinigd.

De voordelen van een kraakhelder toilet

Een schone toiletruimte is een visitekaartje voor je bedrijf. Een wekelijkse dieptereiniging zorgt ervoor dat je je nooit meer hoeft te generen als een gast je toilet wilt gebruiken. Maar ook voor je medewerkers is het belangrijk; het draagt een belangrijk steentje bij aan een gezonder werk- en leefklimaat.

Een ander voordeel is de besparing. De schoonmaak tussendoor kost minder tijd. En omdat een dieptereiniging ook inhoudt dat wij service en onderhoud van zeepdispensers, urinoirroosters en luchtverfrissers voor onze rekening nemen, bespaart je dit geld.

Gratis kwaliteitscheck bij TOPP

TOPP is specialist op het vlak van dieptereiniging. Wij weten precies hoe wij je sanitair weer in de originele staat terug kunnen brengen én houden. Onze servicemedewerker komt wekelijks bij je langs op het moment dat jou het beste uitkomt en doet geruisloos zijn werk.

Benieuwd naar de staat van je sanitair? Klachten over stank of last van verstoppingen? Maak dan gebruik van onze kwaliteitscheck. Deze gratis service van TOPP brengt feilloos in beeld hoe het staat met de hygiëne in jouw toiletruimte. Vul je gegevens in en wij nemen direct contact met je op.