9 jul 2023

Geurmarketing: Ontdek de perfecte geur voor jouw organisatie!

Welkom in de betoverende wereld van geurmarketing! Geur speelt een essentiële rol in het creëren van de juiste sfeer en beleving voor jouw bedrijf. Het kiezen van de juiste geur is echter geen eenvoudige taak. Daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde lijst van geuren en hun relevante sectoren voor je klaarstaan.

Onze zorgvuldig samengestelde lijst van geuren en hun relevante sectoren is een uitstekend startpunt. Of je nu op zoek bent naar een prettige geur voor een wellnesscentrum, een warme geur voor een gezellige winkelomgeving, of een frisse geur voor een kantoorruimte, we hebben de juiste opties voor diverse sectoren.

Geurnoten in geuren

Noten in geuren zijn verschillende geurelementen die samenkomen om een geurcompositie te vormen. Er zijn drie soorten noten: topnoten, hartnoten en basisnoten.

Topnoten zijn de eerste geuren die je ruikt wanneer je een geur aanbrengt. Ze zijn licht en verdampen snel. Deze noten geven de eerste indruk van de geur en vervliegen meestal binnen enkele minuten tot een uur.

Hartnoten beginnen te verschijnen nadat de topnoten vervliegen. Ze blijven meestal enkele uren waarneembaar en geven de geur zijn karakter en essentie.

Basisnoten zijn diepe, langdurige noten die de geurstabiliteit en langdurigheid geven. Ze worden als laatste waargenomen en kunnen urenlang aanhouden.

Geurpiramide UitlegHet mengen van verschillende noten creëert een complexe en evoluerende geurervaring. Door het begrijpen van deze noten kan men de gewenste geur samenstellen en de juiste sfeer creëren.

Geursterkte kiezen

Geursterkte verwijst naar de intensiteit of kracht van een geur, en het is een belangrijk aspect bij het kiezen en gebruiken van geuren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele en delicate geurervaring of juist wilt genieten van een opvallende en krachtige geur, geursterkte speelt een cruciale rol.

Bij het kiezen van een geur is het belangrijk om rekening te houden met de gewenste geursterkte. Een milde geursterkte biedt een zachte en niet-overheersende ervaring. Het is perfect geschikt voor mensen die subtiele geuren verkiezen, zoals in kantooromgevingen, restaurants of dagelijks gebruik.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een geur die echt opvalt, stank neutraliseert en langdurig aanwezig blijft, dan is een sterke geursterkte de juiste keuze. Deze krachtige, sterke geuren zijn ideaal voor speciale gelegenheden en kunnen een blijvende indruk achterlaten.

Ontdek de perfecte geur voor jouw organisatie!

Op zoek naar de perfecte geur voor jouw organisatie? We hebben een zorgvuldig samengestelde lijst met geuren en hun relevante sectoren. We begrijpen echter dat geur een zeer persoonlijke en subjectieve ervaring is. Wat voor de ene persoon aantrekkelijk is, kan voor een ander totaal anders zijn.

Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis geurproef aan te vragen. Zo kun je zelf de geur ervaren en bepalen of deze past bij de gewenste sfeer en uitstraling van jouw bedrijf. We geloven dat het belangrijk is om een geur in het echt te ervaren voordat je een definitieve keuze maakt.

Gratis geurproef aanvragen

Brown Sugar

Ontdek de heerlijke geur van authentieke bruine suiker, die niet alleen goed is voor je lichaam en geest, maar ook voor het milieu.

Deze geur combineert perfect met verschillende noten, zoals een vleugje suiker als topnoot, gevolgd door melk en karamel als hartnoot, en een warme karamelgeur als basisnoot. Laat je betoveren door deze medium intensiteit geur, die een aangename en kalmerende sfeer creëert. Haal het beste uit je omgeving en geniet van de weldaad van deze unieke geur.

 

Product bekijken

Of vraag een gratis geurproef aan.

Sectoren

  • Bakerijen en Bakwinkels
  • Wellness
  • Woonwinkels en Showrooms
  • Horeca

Geurpiramide Brown Sugar

Antistress

Deze geur biedt de perfecte remedie tegen stress en zorgt voor een gevoel van ontspanning dankzij een prachtige mix van muskusbomen, geparfumeerd hout en mimosa.

Met een lichte intensiteit omhult deze geur je met een verfrissende en kalmerende aura. De topnoot onthult de betoverende geuren van gardenia, kersen en citroen, terwijl de hartnoten van mimosa en braam een zachte en verfijnde toets toevoegen. De basisnoten van perzik, tonka en muskus zorgen voor een warme en sensuele ondertoon. Laat je meevoeren door deze betoverende geur die rust en ontspanning in elke omgeving brengt.

 

Product bekijken

Of vraag een gratis geurproef aan.

Sectoren

  • Spa’s en Wellness
  • Hotels en Resorts
  • Yogastudio’s
  • Kantoor
  • Woonwinkels

Geurpiramide Antistress

Breeze

Ervaar de verfrissende zeelucht met deze geur, die verrassend wordt gecreëerd door exotisch fruit, citrus, roos, ylang-ylang en vanille. Met een medium intensiteit biedt deze geur een verkwikkende en levendige sfeer.

De topnoot onthult de exotische geuren van citrus en exotisch fruit, waardoor een energieke en frisse start wordt geboden. In het hart van de geur bevinden zich ylang-ylang, roos en jasmijn, die zorgen voor een bloemige en verfijnde touch. De basisnoten van vanille, muskus en hout creëren een warme en uitnodigende ondertoon. Laat je betoveren door deze geur die je meevoert naar een koele en verfrissende zeeomgeving, omgeven door exotische aroma’s.

 

 

Product bekijken

Of vraag een gratis geurproef aan.

Sectoren

  • Strandtenten en Vakantieparken
  • Spa’s en Wellness
  • Hotels en Resorts
  • Parfumerie
  • Woonwinkels

Geurpiramide Breeze

Cool River

Duik in het water en ervaar de verkoelende frisheid van deze geur, die verse noten combineert met bergamot, cederhout, sandelhout en eikenboom. Met een lichte intensiteit omhult deze geur je met een verfrissende en energieke aura.

De topnoot onthult de sprankelende geur van bergamot en frisheid, waardoor een levendige en verkwikkende start wordt geboden. In het hart van de geur bevinden zich cederhout en houtachtige noten, die een warme en robuuste touch geven. De basisnoten van tonkaboon, sandelhout en musk creëren een zachte en sensuele ondertoon. Laat je betoveren door deze geur die je meeneemt naar verfrissende wateren, omringd door de koelte van de natuur.

 

 

Product bekijken

Of vraag een gratis geurproef aan.

Sectoren

  • Sportscholen
  • Reisbureau’s
  • Natuurwinkels
  • Spa’s en Wellness
  • Hotels en Resorts
  • Woonwinkels

Geurpiramide Cool River

Cotton

Ervaar een sensuele sensatie die voortkomt uit netheid en zachtheid en die het ultieme frisse moment van je beste tijden vastlegt. Met een medium intensiteit omhult deze geur je met een gevoel van puurheid en frisheid.

De topnoot onthult bloemige, frisse noten van lavendel en gardenia, waardoor een vleugje natuurlijke sereniteit wordt toegevoegd. In het hart van de geur bevinden zich roos, witte lelie, jasmijn, perzikbloesem en ylang-ylang, die samen een romantisch en verfijnd boeket creëren. De basisnoten van poederachtige en houtachtige tonen met cederhout zorgen voor een warme en elegante ondertoon. Laat je betoveren door deze geur die een gevoel van sensualiteit en frisheid oproept, en die je herinnert aan de beste momenten in je leven.

 

 

Product bekijken

Of vraag een gratis geurproef aan.

Sectoren

  • Cosmetica
  • Trouwgelegenheden
  • Hotels en Resorts
  • Kleding- en Lingeriewinkels
  • Spa’s en Wellness
  • Woonwinkels

Geurpiramide Cotton

Eucalyptus

Laad jezelf op met de verkwikkende geur van eucalyptusbladeren, verrijkt met pepermunt en lavendel, om wat frisse lucht op te snuiven. Met een medium intensiteit omhult deze geur je met een gevoel van vernieuwing en verfrissing.

De topnoot onthult de krachtige en aromatische geuren van eucalyptus en lavendel, die een verfrissend en kalmerend effect hebben. In het hart van de geur bevindt zich pepermunt, dat een verkwikkende en stimulerende toets toevoegt. De basisnoot van lavendel brengt een rustgevend en ontspannend element in de geur. Laat je betoveren door deze geur die je uitnodigt om diep adem te halen en te genieten van de verfrissende aroma’s van de natuur.

 

 

Product bekijken

Of vraag een gratis geurproef aan.

Sectoren

  • Natuur- en Gezondheidswinkels
  • Yogastudio’s
  • Spa’s en Wellness
  • Sportscholen

Geurpiramide Eucalyptus

Frozen Mojito

Laat het verse sap van limoen gecombineerd met suiker, munt en witte rum je vervullen met levendigheid en energie. Met een lichte intensiteit omhult deze geur je met een verfrissende en stimulerende aura.

De topnoot onthult de frisse en sprankelende geuren van limoen, bergamot, litsea cubeba en spearmint, die een levendige en verkwikkende start bieden. In het hart van de geur bevinden zich jasmijn, gember en nootmuskaat, die een bloemige en kruidige touch toevoegen. De basisnoten van sandelhout, muskus en amber creëren een warme en sensuele ondertoon. Laat je betoveren door deze geur die je stimuleert en energie geeft met zijn levendige en verfrissende mix.

 

 

Product bekijken

Of vraag een gratis geurproef aan.

Sectoren

  • Cocktailbars en Lounges
  • Reisbureau’s
  • Feest en Evenementenbureau’s
  • Retailwinkels
  • Cafés en Restaurants

Homemade Cookies

Laat de geur van bergamot, boter, melk, kruidnagel, kaneel en vanille van versgebakken koekjes je uitnodigen voor een feestmaal. Met een sterke intensiteit omhult deze geur je met een heerlijke en uitnodigende aura.

De topnoot onthult de verleidelijke geuren van bergamot en boter, die een rijke en romige start bieden. In het hart van de geur bevinden zich melk, kruidnagel en kaneel, die een warme en kruidige touch toevoegen. De basisnoot van vanille brengt een zoete en smakelijke ondertoon in de geur. Laat je betoveren door deze geur die je uitnodigt om te genieten van een feestelijke en smakelijke ervaring, waarbij de aroma’s van versgebakken koekjes je zintuigen prikkelen.

 

Product bekijken

Of vraag een gratis geurproef aan.

Sectoren

  • Bakkerijen en Patisserieën
  • Koffiehuizen en Cafés
  • Cadeauwinkels
  • Hotels
  • Interieurwinkels

Geurpiramide Homemade Cookies

Pomegrenate Delight

Laat een energieke bries van granaatappel, aangedreven door muskus en vanille en verfrist met sappige groene appel en citroen, je zintuigen prikkelen. Met een medium intensiteit omhult deze geur je met een verkwikkende en levendige aura.

De topnoot onthult de verfrissende geuren van groene appel en citroen, die een sprankelende en fruitige start bieden. In het hart van de geur bevinden zich kruidnagel, cederhout en patchouli, die een warme en aardse toets toevoegen. De basisnoten van muskus, vanille en framboos brengen een sensuele en zoete ondertoon in de geur. Laat je betoveren door deze geur die je energie geeft en je zintuigen verfrist met zijn levendige en verkwikkende mix.

 

Product bekijken

Of vraag een gratis geurproef aan.

Sectoren

  • Sportscholen en Fitnesscentra
  • Schoonheidssalons
  • Gezondheidswinkels
  • Frisdrankindustrie
  • Cocktailbars

Geurpiramide Pomegrenate Delight