Geurmarketing gratis uitproberen

Ben jij nog niet helemaal overtuigd, of wil je onze geuren eerst rustig uitproberen? Dat begrijpen we. Als je het onderstaande formulier invult, sturen wij je geheel gratis een geurproef op. Zo ervaar je zelf de kracht van onze geurbeleving in jouw organisatie.

Creëer een sterke merkidentiteit met geurmarketing Zeg vaarwel tegen onaangename luchtjes Veilig voor mens, dier en milieu
Ik heb interesse in dit product

Proef aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Downloads

TOPP Geurbeleving Download
Eigenschappen
Verpakking Roomspray geurproef
Stuks 1
Kwaliteit Premium
Keurmerk ISO 9001 & ISO 22716
Merk TOPP

Omschrijving

Geurmarketing met TOPP-service

Het verspreiden van jouw specifieke geur gebeurt door middel van een geurmachine. Geurmachines werken aan de hand van etherische oliën en zijn veilig voor mens, milieu en dier. Geurmachines zijn toepasbaar in ruimtes tot maar liefst 5.000 m2. En met onze geurmachine-service ben je altijd voorzien van een fijne geur in jouw bedrijf. Iedere 4 weken komt een TOPP-servicemedewerker langs om de geurmachine te voorzien van een nieuwe vulling. De machine zorgt ervoor dat de gewenste geur continu in de ruimte verspreid wordt. Naast geurmachines kunnen wij je ook voorzien in geurkaarsengeurstokjes en geursprays.

 

Het belang van geurmarketing

Onderzoek heeft aangetoond dat subtiele, aangename geuren het koopgedrag en de verblijfsduur van klanten in jouw bedrijf of winkel verhogen. En wist je dat een goed gekozen geur er ook voor zorgt dat jouw medewerkers effectiever werken? Maar er zijn nog meer voordelen van geurmarketing:

  • Geurmarketing zorgt voor een kalmerend en rustgevend effect in de zorg;
  • Geurmarketing creëert een luxe setting in hotels én zorgt voor positieve recensies;
  • Geurmarketing versterkt jouw merkidentiteit en zorgt voor herkenbaarheid;
  • Geurmarketing neutraliseert onaangename luchtjes zoals transpiratie of rook;
  • Geurmarketing zorgt voor een vermindering van klachten over nare geuren op de werkvloer;
  • Geurmarketing creëert een positieve eerste indruk in winkels;
  • Geurmarketing neutraliseert nare luchtjes in de zorg;
  • Geurmarketing werkt stimulerend voor sporters in de sportschool

 

Versterk je merk met geurbeleving

Met geurmarketing verspreid je een geur in een ruimte met een bepaald doel. Denk hierbij aan het activeren van mensen, het bevorderen van de eetlust, het creëren van een prettig werk- en leefomgeving of het het versterken van je merkidentiteit. TOPP heeft een geurenpalet dat bestaat uit maar liefst 9.000 basisgeuren, ieder met een eigen functie. Daarnaast is het mogelijk een unieke geur te laten ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw business. Met zo’n ‘scent logo’ creëer je herkenbaarheid. Een eigen, unieke geur verbindt mensen direct met jouw bedrijf.

 

Zeg maar dag tegen vieze luchtjes

Daarnaast ruikt zo’n complete geurbeleving niet alleen lekker, het neutraliseert ook onaangename luchtjes. En dat is wel zo fijn, want een onaangename lucht heeft een grote impact op de beleving binnen jouw organisatie, zowel voor je klanten als voor je werknemers. Een optimale klantervaring is pas compleet als de geur erop aansluit. Zo voorkom je negatieve recensies over onaangename geuren. En voor werknemers geldt natuurlijk hetzelfde: je wil niet dat een onaangename geur een negatieve invloed heeft op de werksfeer. TOPP zorgt daarom voor een optimaal systeem zodat een perfecte geurbeleving in jouw organisatie vanzelfsprekend is!

 

In 5 stappen de gratis geurproef ontvangen
Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Vraag via onze website een gratis geurproef voor geurbeleving
Stap 2: Wij kiezen met onze expertise een van onze geuren en sturen deze op
Stap 3: Je ontvangt van ons de geurproef in een net verpakte envelop door jouw brievenbus
Stap 4: Uitpakken en sprayen maar! Eén keer sprayen is voldoende voor minimaal 4 uur.
Stap 5: Na twee weken nemen we contact met je op om je ervaring te polsen.

Gratis geurpoef aanvragen