22 feb 2024

Kijkje achter de schermen bij TOPP: ‘Samen houden we elkaar scherp’

Wie ons al een tijdje volgt, weet dat we bij TOPP werken met een unieke franchiseformule. Onze TOPP-ondernemers zijn eigen baas en runnen een vestiging in hun eigen regio. Maar tegelijkertijd werken de ondernemers óók met elkaar samen. Zo houden zij elkaar scherp. Wij geven een kijkje achter de schermen.

TOPP heeft meerdere vestigingen verspreid door Nederland, ieder met een eigen ondernemer. Zo kunnen wij onze klanten snel en persoonlijk van onze unieke service voorzien. Iedere ondernemer is vrij om zijn vestiging te runnen zoals hij dat wil, maar kan wél terugvallen op de kennis en expertise van de andere ondernemers. Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

Acht vestigingen, één team

En dát is de reden dat de ondernemers elkaar één keer per kwartaal opzoeken voor een franchisevergadering. Tijdens zo’n meeting bespreken we onder andere de successen en uitdagingen waar iedere vestiging mee te maken heeft. Door deze data met elkaar te delen, kunnen wij als franchiseorganisatie risico’s in de toekomst vermijden en onze hoge kwaliteit bewaken. Zo houden we onze formule sterk!

Bij TOPP doen we het dus écht samen. Of, zoals onze algemeen directeur Harry van der Spoel altijd zegt: “Vooruitzien is regeren. Het verleden kunnen we niet veranderen, we kunnen er wel van leren.”

Franchisenemer worden: iets voor jou?

Wil jij óók onderdeel worden van deze gezellige club? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers! Heb jij interesse in het ondernemerschap en wil je weten of TOPP bij jou past? Lees hier alles over franchisen bij TOPP.