Urinesteen verwijderen
4 nov 2021

Urinesteen verwijderen? TOPP helpt!

Hoe goed je je toiletpot ook schrobt, je blijft last houden van een bruine rand in de pot of onder de wc-bril. Is dit herkenbaar? Dan heb je waarschijnlijk te maken met urinesteen. Gelukkig is er iets aan te doen. Wat? Dat vertellen we je hier.

Wat is urinesteen?

Urinesteen is een geelbruine of zwarte aanslag in het toilet. Urinesteen ontstaat uit kalk in combinatie met minerale zouten, die tijdens het urineren vrijkomen. Wanneer urinesteen zich opbouwt in het toilet, kan het zorgen voor een verstopte afvoer of leiding. Ook geeft urinesteen een vieze geur af. Dit komt doordat urinesteen uithardt in de wc-pot en lastig te verwijderen is. Genoeg redenen om urinesteen op tijd aan te pakken dus!

Urinesteen verwijderen; hoe pak je het aan?

Urinesteen verwijderen kan een lastige klus zijn, maar met onze TOPP Urinesteenverwijderaar wordt het een makkie. Hiermee verwijder je eenvoudig urinesteen in de toiletpot, rondom de afvoer en leidingen. Hard poetsen is niet nodig! Hoe het werkt? Spuit TOPP Urinesteenverwijderaar onder de rand van de toiletpot, laat het product 15 minuten inwerken en spoel het toilet door. Afrekenen met urinesteen was nog nooit zo makkelijk.

Het meest unieke product van Nederland

Dat durven we bést te beweren. Onze urinesteenverwijderaar biedt namelijk al preventief een oplossing voor urinesteen. Door het product regelmatig in je toiletpot te gebruiken, is opbouw van urinesteen niet mogelijk. Ook zorgt onze urinesteenverwijderaar voor de verwijdering van kalkaanslag, zonder de glazuurlaag in het toilet aan te tasten. En door de citroengeur die vrijkomt ruikt het toilet gelijk weer enorm fris. Kortom; met TOPP Urinesteenverwijderaar glimt jouw toiletpot weer als nooit tevoren!

Meer weten over onze urinesteenverwijderen óf de andere producten van TOPP? Neem contact met ons op.