24 jul 2017

Onmisbaar én mooi: een deurmat met je eigen logo!

Deurmatten… het is dat je ze nodig hebt, maar het is voor de meesten onder ons nou niet bepaald een favoriet onderwerp. Bij TOPP denken wij daar heel anders over. En na het lezen van dit artikel kan dit bij jou ook weleens het geval zijn. Want wat gebeurt er als je zo’n mat voorziet van een leuke slogan, het logo van je bedrijf of een mooie afbeelding; dan kom je heel anders binnen!

De verschillende soorten logomatten

Bij TOPP kunnen wij alle soorten matten omtoveren tot echte eyecatchers:

  • Deurmatten voor buiten
  • Schoonloopmatten
  • Droogloopmatten
  • HD matten

Bij de deurmatten van TOPP is vegen niet meer nodig. Ze zijn voorzien van een schraapvezel die grote hoeveelheden vuil en vocht opneemt. Ook zand aan de schoenen wordt snel opgenomen door de deurmat. De rubberen rug zorgt ervoor dat hij keurig op zijn plaats blijft liggen.

Een schoonloopmat heeft dezelfde eigenschappen, maar is vervaardigd van nylon en alleen geschikt voor gebruik in het pand. Onze Premium schoonloopmatten zijn van een uitermate hoge kwaliteit.
Een droogloopmat is een echte watervreter. Door er slechts overheen te lopen zuigt hij water en vuil direct op. Het geheim van deze mat is het katoen dat een hoge vochtopname heeft.

Ga je voor het beste van het beste dan adviseren wij de High Definition matten. Deze premium kwaliteit mat is gemaakt van de beste kwaliteit nylon vezels en heeft de eigenschap water uitermate goed te absorberen. Wij leveren HD matten met formaten tot maar liefst 200 x 550 cm.

Geef je bezoekers een goed gevoel met een logomat

Met een logomat zijn de mogelijkheden onbeperkt. Stel je eens voor dat je een bedrijf of winkel binnenloopt over een mat waarop staat: “Fijn dat je er bent”. Dan voel je je al direct welkom, nietwaar? En dan is ineens zo’n saaie mat een prachtige boodschapper. Ook jouw logo kan in een mat worden geprint. De Mona Lisa op je mat? Je product erop afgebeeld? Met een breed scala aan kleuren en afmetingen is vrijwel alles mogelijk bij TOPP.

We kunnen ons voorstellen dat je van tevoren graag wilt zien hoe je ontwerp er op een mat uitziet. Je kunt dan ook je afbeelding op onze site downloaden en wij maken er geheel vrijblijvend en kosteloos een digitaal ontwerp van. Benieuwd? Ga naar https://www.topp.nl/deurmat-met-logo/ en je ziet BINNEN 24 UUR het resultaat.

Niet alleen mooi maar ook heel praktisch

Alle TOPP matten zijn van TOPP-kwaliteit. Dit betekent dat ze optimaal vuil, zand en water opvangen. Ze dragen een belangrijk steentje bij aan de bescherming van je vloer. Beschadigingen en slijtage verminderen aanzienlijk, evenals de kosten voor het schoonhouden van je vloer.
Onze schoonloop- en droogloopmatten kan je ook huren. En dat heeft zo zijn voordelen. Periodiek worden de matten dan door ons verwisseld en gereinigd.

Wil je ook zo’n unieke logomat? Vraag een offerte aan!

Elke logomat is uniek, maatwerk. De prijs van een mat is dan ook afhankelijk van verschillende factoren, zoals soort, maat en kleurgebruik. Geef je wensen en eisen aan ons door en wij maken razendsnel en zonder verplichting een passende offerte.

Naast onze bereikbaarheid via telefoon en email kan je sinds kort ook met ons chatten op onze website. Stel gerust je vragen, onze medewerkers beantwoorden ze direct én graag!