Scheepswerf Boer

Scheepswerf Boer is al meer dan 80 jaar een begrip in Sliedrecht en omstreken. In de loop der jaren is SWB uitgegroeid tot een werf van formaat, waar alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden voor binnenvaartschepen worden uitgevoerd. TOPP is regelmatig te vinden op de scheepswerf. Twee keer per week verzorgen wij de dieptereiniging van het sanitair én zorgen we ervoor dat de voorraad hygiëneproducten op peil blijft.

Waarom kiest Scheepswerf Boer voor TOPP?

Op een plek waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan, is het belangrijk dat het totale plaatje klopt. Na 30 jaar achterstallig onderhoud was het dus tijd om een frisse bezem door het bedrijf heen te halen. Althans, op sanitair gebied. Joke Beljaars, medewerker personeelszaken/inkoop vertelt: “Toen ik bij Scheepswerf Boer kwam werken bleek er een achterstand te zijn in het sanitaire onderhoud. Ik wist gelijk wat ik moest doen: TOPP bellen.”

Hoe gaat TOPP te werk?

“Ik kende TOPP toevallig al en het concept spreekt me enorm aan. Ik wist dus gelijk dat zij de juiste partij zouden zijn om de boel eens goed aan te pakken”, blikt Joke terug. Zo gezegd, zo gedaan. Joke nam contact met ons op en sindsdien komen wij regelmatig over de vloer. Joke vertelt: “Met een grondige dieptereiniging heeft TOPP eerst alle sanitaire ruimtes door en door schoongemaakt. Hierbij werd het sanitair helemaal teruggebracht naar nieuwstaat. Nu komt TOPP twee keer per week langs om al het sanitair schoon te houden én onze voorraad hygiëneproducten op peil te houden. Onze interieurverzorgsters hoeven tussendoor het sanitair alleen maar even af te nemen met een doekje en lauw water. Een makkie! Oh ja, en ze nemen ook heerlijke geurtjes mee.”

Waarom is Scheepswerf Boer zo tevreden?

“Het concept van TOPP werkt écht. Hun dieptereiniging is een uniek product. Dat verkopen ze ook op die manier, maar ze maken het wel écht waar. Als het namelijk niet zou werken waren ze al lang door de mand gevallen. Ook kan je heel goed afspraken maken met TOPP en zijn ze altijd bereid om met je mee te denken. Geen wurgcontracten, je weet precies wat je krijgt en daar betaal je ook voor. De prijs-kwaliteitverhouding is fantastisch. Alleen maar lof voor TOPP.”

Een warm contact

“Het contact met TOPP is heel fijn, ik spreek Jeffrey en Harry veel. Het lijntje is heel kort. Wat mij betreft gaan we nog jaren zo door met elkaar. Ik ben superblij met TOPP!”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Persoonlijk kennismaken

Terug naar overzicht