Het Postkantoor

Het Postkantoor in Oud-Beijerland is een plek waar je elkaar ontmoet in een prettige, gastvrije ambiance. Je geniet er van oprechte aandacht, tijdloze gerechten én een fijne sfeer. En dat laatste zit ‘m vooral in de details, lees maar.

Het Postkantoor wordt gerund door Rody en Marjolein van Straten. Jaren geleden leerden zij elkaar op deze plek kennen, toen zij allebei werkten in de horecazaak die toentertijd nog het Oude Postkantoor heette. Het duurde niet lang voordat Rody en Marjolein méér werden dan alleen collega’s, en na enkele jaren besloot het stel om samen een horecazaak te pachten in Rotterdam.

Inmiddels zijn zij zestien jaar én twee horecazaken verder, en is het stel weer terug op de plek waar het allemaal begon. Rody en Marjolein zijn sinds 1 juni 2021 trotse eigenaren van Het Postkantoor in Oud-Beijerland.

Hoe kwamen zij met TOPP in contact?

“De vorige eigenaar werkte al samen met TOPP”, begint Marjolein haar verhaal. “Wij begrepen van hem dat deze samenwerking altijd goed verliep en dat het contact goed was, dus we twijfelden er niet over om de samenwerking met TOPP voort te zetten.”

Alles voor de beleving

Marjolein is vooral tevreden over de zwarte BlackSatino-lijn in de toiletten van Het Postkantoor. “De luxe uitstraling van de dispensers past perfect binnen ons interieur. Daarnaast maken we ook gebruik van de was- en wisselservice van TOPP voor de deurmatten bij onze entree. Hierdoor ligt er iedere twee weken een schone mat voor de deur. En tot slot gebruiken we in onze entree een geurmachine van TOPP. Onze gasten ervaren direct bij binnenkomst een prettige geur!” Echt een warm welkom, dus!

Over de samenwerking

“In onze vorige zaken werkten wij met een andere hygiënepartner”, vertelt Marjolein. “Maar daar voelde ik me veel meer een nummer. Het persoonlijke contact van TOPP spreekt me heel erg aan. De lijnen zijn kort en ik krijg snel reactie. Mocht ik zonder voorraad zitten, dan wordt dit direct opgepakt. Ja, het bevalt me erg goed!”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Terug naar overzicht