Basisschool de Malelande, Amersfoort

Op De Malelande krijgt jouw kind het onderwijs waar hij of zij recht op heeft. Goed onderwijs, in een omgeving waar het zich veilig en gewaardeerd voelt. Daar staat De Malelande voor. Maar ook voor de mogelijkheden die jouw kind bij hen krijgt om eigenschappen en talenten verder te ontwikkelen. En juist bij het helpen van een veilige omgeving en een gewaardeerd gevoel heeft TOPP aan kunnen bijdragen. 

Waarom kiest basisschool de Malelande voor TOPP?

TOPP heeft alle toiletgroepen op deze school ingericht met BlackSatino, de meest duurzame en milieuvriendelijke inrichting van toiletruimtes. Denk hierbij aan; toiletpapier, handdoekpapier, luchtverfrissers en handzeep. Klik hier voor meer informatie over BlackSatino. Naast het volledig (her)inrichten van de toiletruimtes is er ook een dieptereiniging uitgevoerd op de Malelande. Dit wil zeggen dat het sanitair terug is gebracht in nieuwstaat en dat de vloeren en wanden gereinigd zijn. Hierdoor zijn alle toiletruimtes op de school weer brandschoon en is achterstallig onderhoud verholpen.

Waarom is mevrouw Polhout zo tevreden over TOPP?

“Voornamelijk voor het duurzame product. De Malelande is een school die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. We willen graag meedenken met het milieu. Het cradle to cradle concept sprak mij heel erg aan. Ook de goede en snelle service die TOPP levert stemt ons tevreden”, aldus mevrouw Polhout.

Terug naar overzicht