Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is een park waarbij je door de tijd reist van twee eeuwen geleden tot nu. Dit komt door de authentieke gebouwen, voorwerpen en verhalen die je op het park tegenkomt. Niet alleen voor een dagje weg is het Nederlands Openluchtmuseum beschikbaar, ook voor bedrijfsuitjes, feesten en zelfs uw bruiloft. TOPP verzorgt onder andere de levering en service van luchtverfrissers, handzeep dispensers, hygiëneboxen, hygiënepapier en inloopmatten. Tevens verricht TOPP op incidentele basis dieptereiniging van sanitaire ruimten.

Waarom kiest het Nederlands Openluchtmuseum voor TOPP?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een belangrijk punt voor het Nederlands Openluchtmuseum. Een voorbeeld: de horeca van het Openluchtmuseum heeft de stap gemaakt naar 60% biologische inkoop en is daarmee gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca. Dit heeft een bijdrage geleverd aan het opnieuw behalen van de Gouden Green Key.

Aan de inkoop van verbruiksartikelen zoals toiletpapier en handdoekjes stelt het Openluchtmuseum strenge eisen: TOPP helpt het Openluchtmuseum met het behalen van haar duurzaamheidsdoelstellingen door BlackSatino te leveren in de toiletruimten. Het CO2-neutrale concept en de Cradle to Cradle geproduceerde BlackSatino producten sluiten naadloos aan bij de ambities van het Openluchtmuseum op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Waarom is de heer Vos zo tevreden over TOPP?

“Wij doen al jaren zaken met TOPP. Wij voelen ons daar goed bij. TOPP begrijpt wat wij willen, zij denken met ons mee en geven ons een persoonlijk advies op maat. We hebben een bijzonder goede zakelijke relatie met de regionale TOPP ondernemers Sjaak en Bart van Huet en hun medewerkers hebben altijd waargemaakt wat zij beloven en verdienen telkens weer ons vertrouwen” aldus de heer Vos.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Persoonlijk kennismaken

Terug naar overzicht