De Hoofdwacht

De Hoofdwacht in Brielle is sinds 1994 dé vanzelfsprekende locatie voor koffie met gebak, lunch, borrel, diner tot uitgaan in de late uurtjes. Tegelijkertijd biedt De Hoofdwacht aan bedrijven en particulieren een geschikte locatie voor het organiseren van een borrel, diner, presentatie of vergadering. Ook is De Hoofdwacht de perfecte locatie voor recepties en vergaderingen in de zaal op de tweede verdieping.

Waarom kiest De Hoofdwacht voor TOPP?

TOPP ondersteunt de Hoofdwacht op het gebied van toilet- en keuken hygiëne en met het aanvullen van de benodigde producten zoals o.a. toiletpapier, vaatwasmiddelen en het onderhoud van de dispensers en de vaatwasmachine.

Waarom is de heer Vlug tevreden over TOPP?

De Hoofdwacht was één van de eerste relaties van Regio Zuid-West Nederland. Een mooi praktijk voorbeeld: Op 2 april kan de heer Vlug altijd terugvallen op TOPP in verband met kalknacht en het geuzefeest op 1 april (één van de grotere feesten in Brielle).

De dag na deze feesten zijn de toiletgroepen zodanig intensief gebruikt dat het noodzakelijk is om direct de dieptereiniging te doen.

Terug naar overzicht