Nico Brillen & Lenzen, Zwolle

Nico Starrenburg van Nico Brillen is één van de bekendste opticiens van Zwolle. Nico Starrenburg zit sinds 1995 in het vak van opticien. Vanaf 2005 is Nico eigenaar van Nico Brillen & lenzen Zwolle. “Hier gaan de mensen niet naar een opticien, hier gaan ze naar Nico,” aldus Nico.

Waarom kiest Nico Brillen & lenzen voor TOPP?

TOPP heeft zowel de toiletruimte als de kamers voor de oogmetingen etc. ingericht met BlackSatino, de meest duurzame en milieuvriendelijke inrichting voor toiletruimtes, behandelruimtes etc. Denk hierbij aan toiletpapier, handdoekpapier, luchtverfrissers, handzeep en alcoholgel. Klik hier voor meer informatie over BlackSatino. Naast het leveren van BlackSatino verzorgt TOPP de toilethygiëne bij Nico Brillen & Lenzen. Bij ieder bezoek wordt het sanitair grondig diepgereinigd en voorzien van een antibacteriële coating die tevens het onderhoud vereenvoudigd.

Waarom is de heer Starrenburg tevreden over TOPP?

“Hygiëne is het belangrijkste, vooral in onze branche en de producten van TOPP zien er mooi en professioneel uit”. Ook de voordelen van de producten zijn voor hem belangrijk: “Je hebt elke keer weer schone doekjes in plaats van dat je een losse handdoek door meerdere mensen laat gebruiken. De ervaringen zijn goed. Daarnaast vind ik het ook een pluspunt dat het duurzame producten zijn. En tenslotte is de service goed, dus ik ben zeer tevreden” aldus De heer Starrenburg.

Terug naar overzicht