Gemeente Schouwen-Duiveland

De gemeente Schouwen-Duiveland heeft crisisnoodopvang opgezet voor vluchtelingen uit onder andere Syrië, Pakistan en China. Voor deze locatie had de gemeente behoefte aan diverse hygiënematten. Dit omdat het pand behoorlijk oud is en de vloer glad. Zowel TOPP als de klant zagen al snel onze schoonloopmatten als de perfecte oplossing voor dit probleem!

Toen de opvang van vluchtelingen bij Ter Apel niet meer te bolwerken was, verzocht de overheid gemeentes om (tijdelijke) opvanglocaties aan te bieden. Gemeente Schouwen-Duiveland gaf hier gehoor aan en stelde een locatie beschikbaar met bedden.

Maar vanwege de gladde vloer was er behoefte aan schoonloopmatten. Via een zoektocht op Google kwam de gemeente uit bij TOPP. Een van de voornaamste redenen om met ons in zee te gaan was het aantrekkelijke kostenplaatje.

“Bij TOPP zit je niet vast aan een contract!”

Maar, zo zegt Rebecca van Deursen, locatiemanager van de crisisnoodopvang in deze gemeente: “De transparantie was voor ons ook een heel groot pluspunt. De communicatie over de prijzen bijvoorbeeld was erg helder. En dat we niet met een contract werken is voor ons extra belangrijk, omdat wij nooit weten wanneer we ermee moeten stoppen. Dat kan over twee maanden zijn, maar net zo goed over twee weken. Dan is het extra fijn om te weten dat je nergens aan vastzit. Bij de meeste leveranciers zit je in zo’n geval toch vaak langer vast aan een contract.”

Vlotte communicatie en proactief meedenken

De samenwerking is er volgens Rebecca een van vlotte communicatie en actieve ondersteuning van servicemedewerkers. “Het contact met Jeffrey van der Spoel was heel prettig. Hij dacht met ons mee en kwam met goede oplossingen voor ons probleem, bijvoorbeeld in het geval van de gladde vloeren.”

Rebecca hoeft dan ook geen twee keer na te denken, mocht er in de toekomst behoefte ontstaan voor meer producten of diensten via TOPP. “En dat is vooral omdat het contact zo goed verloopt en ze zich heel flexibel opstellen!”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan.

Terug naar overzicht