The International Butler Academy

The International Butler Academy is een opleidingsinstituut voor iedereen die een carrière ambieert in de butlerwereld. Studenten uit de hele wereld volgen in Huize Damiaan, een prachtig gerenoveerd en opgeknapt klooster, een 8 weken durende cursus. Fysiek en psychisch een beproeving, waarbij discipline en geheimhouding belangrijke aspecten zijn. Huize Damiaan is met 7500 m2 een indrukwekkend pand met een eigen parochie, waar CEO Robert Wennekes ook uitvaarten aanbiedt. Een mooi afscheid in de sfeer van Damiaan met een butlerservice van het hoogste niveau als begeleiding.

Waarom kiest The International Butler Academy voor TOPP?

In het leven van een butler draait het om kwaliteit, dit is de voornaamste reden om voor TOPP te kiezen. TOPP levert hier prachtige RVS zeepdispensers, poetsrolhouders, papieren handdoekdispensers en voor de entree twee grote logomatten welke periodiek gereinigd en gewisseld worden.

Waarom is de heer Greveling tevreden over TOPP?

Voor de heer Greveling is de kwaliteit en betrouwbaarheid van TOPP een belangrijke reden om voor TOPP te kiezen. Hij geeft ook als voorbeeld aan: “Eén telefoontje naar accountmanager Frank Janssen is voldoende; of het nu gaat om reservesleutels voor de dispensers, of om de levering van papier”.

Terug naar overzicht