Bistro de Heerlijckheid

Bij Bistro de Heerlijckheid verstaan ze de kunst van goed gastheerschap. Of je nou komt voor een lunch, borrel of diner, iedere gast wordt hier in de watten gelegd. De reviews op hun website liegen er dan ook niet om: deze bistro in Reeuwijk wordt geprezen om de vriendelijke bediening, het lekkere eten, de gezellige ambiance én de schone toiletten.

En laat TOPP nou verantwoordelijk zijn voor dat laatste. Al acht jaar verzorgen wij tweewekelijkse een totale dieptereiniging van het sanitair. Een vaste servicemedewerker komt om de week bij Bistro de Heerlijckheid langs om alle toiletten van een grondige schoonmaakbeurt te voorzien. Ook wordt er een bacteriedodende coating aangebracht, die tot wel negen dagen effectief blijft. En natuurlijk wordt tijdens zo’n bezoekje ook de voorraad aan toilet- en hygiënepapier aangevuld. Bistro de Heerlijckheid maakt gebruik van de producten van BlackSatino, de meest milieuvriendelijke toiletinrichting ter wereld.

Totaalplaatje

De bistro wordt sinds 2003 gerund door Erik en Lisette Knoop. Erik zwaait de scepter in de keuken, Lisette zorgt er als gastvrouw voor dat alle gasten een fijn verblijf ervaren. En dat het totaalplaatje moet kloppen, snapt het echtpaar maar al te goed. Een restaurant runnen is immers méér dan alleen het aanbieden van lekker eten en drinken. Men verwacht een totaalbeleving. Door de toilethygiëne uit te besteden aan een professionele organisatie vangen Erik en Lisette twee vliegen in één klap: gasten genieten van een schoon toilet en zelf kunnen ze zich focussen op wat ze het liefste doen: hun gasten een fijn verblijf bezorgen.

Persoonlijk en servicegericht

“Over de samenwerking met TOPP zijn we heel tevreden”, vertelt Lisette. “Wij werken niet voor niets al meer dan acht jaar met hen samen. Ze zijn heel persoonlijk en servicegericht. Ik heb een vaste vast contactpersoon, Jeffrey, bij wie ik altijd terecht kan. Ja, óók in het weekend of bij noodgevallen. TOPP is altijd heel flexibel.”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan, wij staan voor je klaar!

Adviesgesprek aanvragen

Terug naar overzicht