BS de Horizon

Basisschool (BS) de Horizon is onderdeel van INNOVO. Zij bouwt voort op een onderwijstraditie van 100 jaar goed basisonderwijs in Heerlen en wijde omgeving. Haar missie luidt: `inspireren om te leren` en vloeit voort uit de diepgewortelde overtuiging, dat iedereen het liefst zelf aan de slag wil met zijn eigen ontwikkeling. 

Bij de Horizon zorgen wij periodiek voor het diepreinigen van de sanitaire ruimtes, zodat ook in het kleinste kamertje de leerlingen en leerkrachten gebruik maken van een hygiënische en veilige omgeving.

Waarom kiest BS de Horizon voor TOPP?

In combinatie met de schoonmakers van de basisschool zorgt TOPP voor een periodieke sanitaire diepreiniging. Zo worden ook de moeilijk bereikbare plekken grondig gereinigd. Moeilijke bereikbare zoals, de scharnieren, toiletbrildempers, achterkant pot, onder de randen en chroom sifons, maar ook de vloer dat vaak een bron is van bacteriën dat kan zorgen voor stankoverlast. En zowel de leerlingen als leerkrachten, die de toekomst zijn van Nederland moeten toch optimale hygiëne kunnen ervaren, ook in het kleinste kamertje.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? een TOPP-ondernemer is altijd in de buurt en maakt graag kennis met jou.

Persoonlijk kennismaken

Terug naar overzicht