Hotel-Restaurant Bakker

Wil je de échte Achterhoek beleven? Dan moet je bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden zijn. Al meer dan 75 jaar staan zij symbool voor Achterhoekse gastvrijheid. Van bourgondische specialiteiten tot een ontspannen nachtje weg: bij Bakker ben je aan het juiste adres.

De gastvrijheid bij Hotel-Restaurant Bakker trekken ze door tot in detail. Vandaar ook dat zij TOPP betrekken bij de hygiëne door het gehele hotel.

Een warm welkom voor de gasten

Wanneer je als bezoeker Hotel-Restaurant Bakker binnen stapt, word je niet alleen verwelkomd met Achterhoekse gastvrijheid, maar ook met droge schoenen. De droogloopmatten van TOPP zorgen namelijk bij iedere ingang dat vocht buiten de deur blijft. Zo worden glijpartijen voorkomen en komt er geen onnodig vuil binnen. Met onze was- en wisselservice zorgen wij dat de entree van Bakker er altijd mooi bij ligt.

Hygiëne van top(p) tot teen

Naast de droogloopmatten bij de ingang wordt er ook achter de schermen gewerkt aan een optimale hygiëne. Met verschillende schoonmaakproducten van TOPP blijft het hele Hotel-Restaurant altijd brandschoon; zelfs de kleinste kamertjes!

Waarom TOPP?

Via enthousiaste reacties van andere horecazaken is Hotel-Restaurant Bakker met TOPP in aanraking gekomen. De succesverhalen en prijs-kwaliteitsverhouding spraken Bakker gelijk aan. Dat TOPP lokaal gelegen bleek te zijn, was doorslaggevend voor het Achterhoekse hotel.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Terug naar overzicht