Abel. Grand Café Restaurant

In Poortugaal, midden in natuurgebied de Rhoonse Grienden, ligt grand café en restaurant Abel. Naast een culinaire beleving biedt Abel óók een prachtige plek voor een bruiloft, bedrijfsuitje of familiedag. En met een naastgelegen Pitch&Putt golfbaan, een klimbos en een eigen handboogschietbaan biedt deze plek alles voor een ontspannen dagje uit.

Aan het roer van Abel staat het echtpaar Remco en Sigrid Abel. Inmiddels hebben zij een team van 90 medewerkers om zich heen verzameld, waardoor Abel een belangrijke speler is geworden in de horeca- en leisuremarkt in regio Rijnmond. Remco Abel vertelt over de samenwerking met TOPP.

Gemak en service

“In 2017 zijn we onze samenwerking begonnen”, blikt Remco terug. “Al vijf jaar geleden dus. TOPP verzorgt bij ons de toilethygiëne, waardoor wij hier zelf geen omkijken naar hebben. En dat gaat verder dan alleen schoon sanitair, zij zorgen er namelijk ook voor dat er altijd voldoende voorraad is van bijvoorbeeld toiletpapier. Het gemak en de service is erg prettig!”

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Daarnaast maakt grand café en restaurant Abel gebruik van onze deurmatten met was- en wisselservice en gebruiken zij in de keuken zeep en reinigingsmiddelen van TOPP. “Wij staan voor kwaliteit en dat geldt ook voor de producten waar wij mee werken”, vertelt Remco. “De milieuvriendelijke reinigingsmiddelen van TOPP zijn effectief en duurzaam in gebruik.” Goed om te weten: dankzij het kleurensysteem passen de schoonmaakmiddelen van TOPP in ieder HACCP-plan.

Over de samenwerking

“De kwaliteit van TOPP is echt heel goed, maar wat ik vooral als heel prettig ervaar is dat ik de zorg om een goede hygiëne kan loslaten. Met Jeffrey van der Spoel als contactpersoon wéét ik dat alles altijd goed geregeld is. En heb ik advies nodig? Dan kan ik TOPP direct benaderen.”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Terug naar overzicht