Amadore Hotels

Amadore is trots op Zeeland. De sfeer, gemoedelijkheid en persoonlijkheid van deze provincie passen perfect bij haar fundamenten. Op de mooiste locaties van de provincie – in Goes, Dishoek, Domburg, Middelburg, Kamperland en Vlissingen – werken zij dag en nacht om hun motto ‘Grenzeloos Gastvrij’ kracht bij te zetten. Met steeds weer die prachtige Zuidwestelijke Delta als decor.

TOPP levert de geursprays om de sfeer binnen alle Amadore hotels nog meer kracht bij te zetten, ook in de hotelkamers. Met onze roomspray Soft zorgen we voor een frisse, aangename en subtiele eerste indruk bij het openen van de hotelkamerdeur. Het moment waar de beleving er toe doet!

Omdat wij periodiek langs het hotel rijden zorgen onze TOPP-servicemedewerker in overleg met de hotels dat er altijd voldoende voorraad aanwezig is. Zo blijft de beleving gegarandeerd een succes.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van geurbeleving? een TOPP-ondernemer bij jou in de buurt vertelt je er graag meer over.

Persoonlijk kennismaken

Terug naar overzicht