Golfplatz Borghees

Bij Golfplatz Borghees kan je een heerlijk balletje slaan en heb je grenzeloos golfplezier! De banen liggen net over de grens bij Emmerich am Rhein en zijn van uitstekende kwaliteit. Of je nou lid wilt zijn van de golfclub, of lekker voor je eigen hobby wilt golfen, het kan allemaal hier. In het clubhuis van de golfbaan kan je zelfs een nieuwe golfoutfit scoren!

TOPP heeft een compleet nieuwe inrichting geleverd voor de toiletruimtes en kleedkamers. Er is gekozen voor een luxe en robuuste RVS dispenserlijn die perfect past bij de nieuwe uitstraling van de Golfclub. Daarnaast levert TOPP de verbruiksartikelen voor deze dispensers, waaronder toiletpapier, handdoekpapier en handzeep. Ook levert TOPP verschillende artikelen voor in de keuken en achter de bar. Denk hierbij aan vaatwasmiddelen, spoelglansmiddelen en poetspapier.

Waarom kiest Golfplatz Borghees voor TOPP?

Na de verbouwing heeft Golfplatz Borghees ervoor gekozen om de uitstraling van zijn entree te verrijken met een logomat en een (wasbare) buitenmat. Hier heeft TOPP adequaat, vakkundig en snel op gereageerd.  Beide matten worden periodiek gewassen en gewisseld waardoor de verbeterde uitstraling gewaarborgd wordt en de matten langer mooi blijven/meegaan.

Waarom is Eigenaresse Manon Veldhorst zo tevreden over TOPP?

“De service is erg goed, als we wat bestellen hebben we de producten binnen een paar dagen in huis. Ook denken ze goed mee bij het oplossen van problemen mochten die er zijn. We zijn ook tevreden over het vervangen van de inrichting in de toiletruimen en kleedkamers, dat zeer soepel verlopen is. Hierdoor zouden wij TOPP aan iedere organisatie aanraden”, aldus Manon Veldhorst.

Terug naar overzicht