16 mrt 2023

Ondernemer worden? Word franchisenemer bij TOPP!

Ontdek de voordelen

Het ondernemerschap biedt veel voordelen, maar is tegelijkertijd ook spannend. Behaal ik wel voldoende omzet? Hoe zorg ik voor naamsbekendheid en hoe weten klanten mij te vinden? Het zijn vraagstukken waar menig ondernemer van wakker ligt. Een franchiseformule, zoals bij TOPP, is dan de ideale oplossing. Je ervaart de vrijheid van het ondernemerschap, maar profiteert ook van alle voordelen als franchisenemer. En dat zijn er nogal wat. Lees maar mee! 

Bij TOPP is het onze missie om iedere organisatie te voorzien van 7 dagen lang een schoon toilet met de TOPP-techniek. Dat doen we door een totaalconcept aan te bieden, met oplossingen voor hygiëne, veiligheid en gezondheid. Denk aan het inrichten van sanitaire ruimtes, deurmatten en geurbeleving. Ons doel? Een fijne en lange samenwerking met onze klanten. Dat doen we door een gerichte en persoonlijke aanpak, waarbij we ook echt dat stapje extra zetten.

De voordelen op een rij:

TOPP groeit hard en door het hele land hebben we meerdere vestigingen. Deze worden gerund door ambitieuze ondernemers die genieten van hun vrijheid, maar tegelijkertijd ook aandacht hebben voor hun klant en het resultaat in het oog houden. De voordelen die zij ervaren, delen we graag met je:

#1 Eigen baas

Onze franchisenemers zijn eigen baas, maar kunnen altijd rekenen op een vangnet van een professionele, gevestigde organisatie.

#2 Ondersteuning

Krijg jij het benauwd van zaken als IT, inkoop, administratie en marketing? Geen paniek. Het TOPP-team ondersteunt je hierbij. Zo hebben we een eigen softwaresysteem en is ons servicebureau doordeweeks goed bereikbaar voor klanten.

#3 Naamsbekendheid

Klanten als McDonald’s, KFC en het Nederlands Openluchtmuseum kozen al voor TOPP. En ons klantenbestand blijft groeien!

#4 Omzet

Wist je dat je met al jouw inzet al gauw een jaarlijkse omzet van méér dan 1,2 miljoen euro op de teller hebt staan? Dat tikt lekker aan, toch? Daarnaast is het cumulatief, want we bieden een periodieke service, die elke week of 2- of 4-wekelijks weer terugkomt.

Genoeg redenen dus om je als franchisenemer aan te sluiten bij TOPP. En wil je meer weten? Bezoek ons dan op de Franchise+ Beurs op 31 maart en 1 april in het Van der Valk Hotel Schiphol A4. Of neem vrijblijvend contact met ons op.