TOPP Friesland

Wél de lusten van het ondernemen, maar niet de lasten

Zie je jezelf als ondernemer, maar heb je liever niet de zorgen van een eigen onderneming? Wil je zeker zijn van een inkomen, zonder druk te hoeven zijn met zaken als inkoop, marketing en administratie? Overweeg dan franchisenemer te worden van een TOPP-vestiging in Friesland en introduceer ons complete hygiëneconcept in jouw regio! Neem direct contact op of lees verder voor meer informatie over de voordelen van franchisen bij TOPP.

Meer informatie aanvragen 

Het opzetten van een eigen bedrijf lijkt verleidelijk, maar brengt ook lasten met zich mee. Administratieve taken, het regelen van inkoop, het verzorgen van marketing — deze aspecten vergen veel tijd en energie. Bovendien is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat klanten je ook daadwerkelijk vinden. Bij TOPP kan het ook anders: wel de lusten, niet de lasten.

Jij focust op het ondernemen, TOPP regelt de rest

Bij TOPP maken wij niet alleen hygiëne makkelijk, we maken óók het ondernemen makkelijk. Als franchisenemer onderneem je onder de paraplu van een bewezen formule, zodat je profiteert van de voordelen én het vangnet van een gevestigde organisatie. De meeste randzaken die bij het ondernemerschap horen zijn centraal geregeld, waardoor jij je vrijwel volledig kunt focussen op het ondernemen. Zo maken wij jouw
ondernemersdroom werkelijkheid!

Franchisenemer worden bij TOPP betekent:

  • Hulp op het gebied van inkoop, ICT en administratie
  • Gegarandeerde inkomsten door onze abonnementenservice
  • Online zichtbaarheid door landelijke marketing – hier hoef je niks voor te doen!

Start je eigen vestiging in de regio Friesland

Lonkt het ondernemerschap en woon je in (de omgeving van) Friesland? Neem je toekomst in eigen handen en start een TOPP-vestiging in deze regio.

  • Aantal inwoners: 659.500
  • Top 3-sectoren in regio Friesland: landbouw en veeteelt, toerisme en recreatie, industrie en maakindustrie
  • Potentiële jaaromzet: 1.130.139,92

Friesland en jij: een gouden match?

Het huidige klantenbestand in Friesland is zeer divers. We bedienen onder andere horecagelegenheden, scholen, zorginstellingen, kantoren, recreatieve bedrijven en winkels. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het hogere segment: zij geven graag de verantwoordelijkheid voor een goede hygiëne uit handen. Geen gedoe, alles perfect geregeld. Dat is waar wij voor zorgen.

De regio heeft een sterke economie, waar veel kansen liggen in de toeristische branche, de industrie, zorg en onderwijs.

Jouw TOPP-profiel

Jij hebt ambitie en verkooptalent. Je vindt het leuk om met mensen te werken en zet graag die extra stap. Bovendien herken jij je in onze kernwaarden: vrijheid, aandacht en resultaat.

Vrijheid
Je houdt ervan om in vrijheid te ondernemen. Je besteedt je tijd efficiënt, zodat je ruimte overhoudt om nieuwe kansen te zien én aan te grijpen. Maar vrijheid uit zich ook in flexibele afspraken met klanten. Wurgcontracten? Daar zijn we allergisch voor bij TOPP. Maar vrijheid betekent bij ons ook voldoende tijd voor je medewerkers én voor jezelf. Je werk vind je belangrijk, maar je privétijd met je gezin óók.

Aandacht
Je vindt het belangrijk om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij van jou verwachten. Je speelt graag kort op de bal en houdt ervan problemen direct op te lossen. Actiegericht ondernemen: dát is waar je voor staat.

Resultaat
Jij doet mee om te winnen! Maar wél op een betrouwbare manier, zodat de klant op jou kan rekenen. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Geen addertjes onder het gras

Dit is TOPP

  • Bewezen concept: sinds 1999 in Nederland
  • We groeien jaarlijks: alleen al in 2023 hebben we ons concept bij 1500+ bedrijven geïmplementeerd
  • We zijn een platte organisatie. Door korte lijnen tussen franchisenemer en -gever zorgen we voor maximaal succes en een financieel aantrekkelijke toekomst

Al acht franchisenemers gingen jou voor

Jeffrey, eigenaar TOPP Barendrecht: “Op mijn 16e begon ik al met werken voor TOPP. Ondernemen zit in mijn bloed, dus toen ik in 2018 mijn eigen vestiging mocht runnen kon ik mijn geluk niet op. Iedere dag ben ik bezig de beste service te bieden aan onze klanten. Mijn vestiging is inmiddels gegroeid naar negen medewerkers. Eigen baas zijn vóór je dertigste, hoe gaaf is dat?”.

Jouw investering

Onze franchisenemers investeren gemiddeld 50.000 tot 150.000, afhankelijk van de bestaande omzet en winst. Het minimale eigen vermogen bedraagt 25.000. Wij vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Hoe nu verder?

Ben jij die TOPP-verkoper die we zoeken? En herken jij jezelf in ons verhaal? Heb jij een passie voor ondernemen en ben je service- en klantgericht? Dan ontmoeten we jou graag!
1. Vul je gegevens in op deze pagina en ontvang meer informatie over onze franchiseformule.
2. Je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking op ons kantoor in Zevenaar.
3. In een tweede gesprek lichten we onze formule verder toe.
4. Hierna maak jij een financieel plan én een ondernemingsplan. Ook krijg je vier weken bedenktijd.
5. Ben jij nét zo enthousiast als wij? Dan teken je de franchiseovereenkomst.

TOPP is erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Bart van Huet Bart van Huet Franchisenemer +31 (0)6 34 21 20 41