K10 oven- en grillreiniger

TOPP
195100

Met onze K10 oven- en grillreiniger tover jij je toestellen binnen no time om tot blinkende pareltjes. De oppervlakten zien er niet alleen stralend uit, ze zijn ook hygiënisch helemaal TOPP!

Snel en eenvoudig in gebruik; direct gebruiksklaar Alkalisch product (PH14) Zeer geschikt voor het reinigen van afzuigkappen, barbecues en grillen Het reinigt en ontvet smetteloos
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Merk TOPP

Omschrijving

Vind jij het schoonmaken van de afzuigkap, barbecue of grill ook zo’n tijdrovende en vervelende klus? Geen wonder! Plekken met veel vetvervuiling en opgehoopte etensresten zijn lastig schoon te maken.

Met onze K10 oven- en grillreiniger tover jij je toestellen binnen no time om tot blinkende pareltjes. De oppervlakten zien er niet alleen stralend uit, ze zijn ook hygiënisch helemaal TOPP! Schoonmaken gaat super simpel en supersnel. Je spuit de gebruiksklare foam op het te reinigen oppervlakte, laat het even inwerken en vervolgens neem je alles met een poetsdoek af. Simpel, toch? Wij staan voor honderd procent achter dit product en hanteren daarom de ‘niet goed, geld terug’-garantie!

Benieuwd hoe eenvoudig de reiniger werkt? Bekijk dan onderstaande video: