TOPP A10 dagelijkse reiniger/ontvetter/glasreiniger

195010

Onze TOPP® A10 is een microbiologisch product dat uitstekend past bij de MVO-doelstellingen, die steeds belangrijker worden. Het is een ongevaarlijk product op alle denkbare oppervlakken. Daarnaast komt dit schoonmaakmiddel altijd van pas. Of het nu is voor het reinigen van tafels, de bar, ramen of vloeren. Dit product zorgt dat je in een handomdraai klaar bent! Hoe te gebruiken? Een sprayflacon vul je met ca. 1 liter water, vervolgens doseer je door middel van onze doseerpomp één dosis (30 cc) concentraat. Ook is het middel te gebruiken voor grondig reinigen van objecten met een emmer van 9 liter water. Drie doses (90 cc) volstaan dan. Lees voor verdere instructies altijd het etiket.

Zeer zuinig in gebruik, ca € 0,20 per liter. Ideaal voor het schoonmaken van rvs, ramen of andere oppervlakte(s). laat geen strepen na.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Can
Stuks 1
Kleur blauw
Dosering 30 ml per slag
Merk TOPP

Omschrijving

Onze TOPP® A10 is een microbiologisch product dat uitstekend past bij de MVO-doelstellingen, die steeds belangrijker worden.
Het is een ongevaarlijk product op alle denkbare oppervlakken. Daarnaast komt dit schoonmaakmiddel altijd van pas.
Of het nu is voor het reinigen van tafels, de bar, ramen of vloeren. Dit product zorgt dat je in een handomdraai klaar bent!

Hoe te gebruiken?

Een sprayflacon vul je met ca. 1 liter water, vervolgens doseer je door middel van onze doseerpomp één dosis (30 cc) concentraat.
Ook is het middel te gebruiken voor grondig reinigen van objecten met een emmer van 9 liter water. Drie doses (90 cc) volstaan dan. Lees voor verdere instructies altijd het etiket.