Geurmarketing in de horeca

Versterk jouw horeca beleving en geef bezoekers een onvergetelijke ervaring!

In de wereld van de horeca draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Geurmarketing komt om de hoek kijken als het geheime wapen om die ervaring naar een hoger niveau te tillen. Wist je dat geuren direct verbonden zijn met onze emoties en herinneringen? Door slim gebruik te maken van geurmarketing in jouw horecagelegenheid kun je de sfeer, stemming en gastbeleving op een unieke manier beïnvloeden.

Creëer een warm welkom bij binnenkomst

Geurmarketing in de horeca creëert een warm en uitnodigend welkom bij binnenkomst. Denk aan een verleidelijke geur van versgebakken broodjes in een bakkerij of de heerlijke aroma’s van kruidige gerechten in een gezellig restaurant. Deze aangename geuren prikkelen de zintuigen van jouw gasten nog voordat ze een hap genomen hebben, waardoor ze direct in de juiste stemming komen.

Verleng de verblijfsduur

Geurmarketing kan ook bijdragen aan het verlengen van de verblijfsduur van jouw gasten. Door subtiele, ontspannende geuren te verspreiden in een loungesetting of bij de bar, voelen gasten zich comfortabel en op hun gemak, wat ervoor zorgt dat ze langer willen blijven genieten van de ambiance en de gezelligheid. Maar er zijn nog meer voordelen van geurmarketing in de horeca:

  • Geurmarketing creëert een luxe setting in hotels en leidt tot positieve recensies, omdat gasten de aangename geur associëren met kwaliteit en comfort.
  • Geurmarketing versterkt jouw merkidentiteit en zorgt voor herkenbaarheid, waardoor jouw horecabedrijf opvalt tussen de concurrentie.
  • Geurmarketing is een effectieve manier om onaangename luchtjes zoals transpiratie of rook te neutraliseren, wat de gastbeleving aanzienlijk verbetert.
  • Geurmarketing creëert een positieve eerste indruk in winkels en horecagelegenheden, waardoor gasten zich welkom voelen en graag willen blijven.
  • Geurmarketing kan specifiek worden afgestemd op verschillende seizoenen en thema-avonden, waardoor de beleving voor gasten steeds vernieuwend en boeiend blijft.
  • Geurmarketing is een krachtig instrument om gasten een blijvende indruk te geven, waardoor ze graag terugkomen voor de unieke geurbeleving die jouw horecabedrijf te bieden heeft.

Wij begrijpen dat iedere situatie anders is en daarom een andere oplossing vereist. Wij bieden daarom, naast een vrijblijvende offerte, de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Adviesgesprek inplannen

Of ontdek eerst onze geurmachines, geurkaarsen, luxe geurstokjes en geursprays

Gasten zijn 70% meer geneigd om langer te blijven en meer uit te geven in een horecagelegenheid met aangename en verleidelijke geuren.

Horecabedrijven die geurmarketing toepassen ervaren een stijging van 80% in positieve online recensies, waardoor de reputatie en aantrekkingskracht worden versterkt.

Het verspreiden van geuren in de horeca kan resulteren in een toename van in herhaalbezoeken, omdat gasten terugkomen voor de unieke (geur)beleving.

Geur zelf personaliseren? Dat kan. Het is mogelijk om een eigen geur te ontwikkelen. Vraag er naar bij onze adviseurs.

Geurmachines voor horeca

Geurmachines zijn een eenvoudige en effectieve manier om jouw gasten te verleiden met onweerstaanbare aroma’s. Onze geurmachines verspreiden subtiel en naadloos een scala aan verleidelijke geuren, waardoor jouw horecabedrijf een unieke en aangename sfeer krijgt.

Creëer een fijne beleving en verhoog de klanttevredenheid met aangename geuren die gasten uitnodigen om langer te blijven en vaker terug te komen. De geurmachines zijn eenvoudig af te stemmen, waardoor ze altijd een perfecte hoeveelheid geur verspreid dat past bij jouw horecaconcept. Jouw horecagelegenheid laat hierdoor altijd een goede indruk achter op jouw bezoekers.

Ontdek de kracht van geurmachines op basis van veilige etherische oliën. Hiermee ben je verzekerd van een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Met ons full-service geurmachine concept nemen wij alle zorgen uit handen, van installatie tot regelmatig bijvullen van de geuren. Laat TOPP de geurbeleving in jouw horecabedrijf transformeren en breng jouw gasten in extase!

Nog een betere horeca-beleving: