15 feb 2021

TOPP Zuid-West Nederland voortgezet door nieuwe generatie

Sinds drie jaar is Jeffrey van der Spoel een vast gezicht in het TOPP-team van regio Zuid-West Nederland. Maar helemaal nieuw was hij niet. Als zoon van franchise-ondernemer Harry van der Spoel was hij op jonge leeftijd al betrokken bij dé hygiënespecialist van Nederland. Wat begon met werken in de vakanties, groeide uit tot een vaste aanstelling. En sinds kort mag de 26-jarige Jeffrey zich mede-eigenaar noemen van TOPP Zuid-West Nederland. Hiermee staat er een nieuwe generatie aan het roer van deze vestiging van TOPP.

De handtekening is gezet en er is ongetwijfeld een glaasje op geklonken: sinds 1 januari 2021 zijn Harry en Jeffrey van der Spoel samen eigenaar van TOPP Zuid-West Nederland. Vanuit deze vestiging zorgen vader en zoon van der Spoel – samen met hun 7 medewerkers – voor schone en hygiënische werkplekken bij (horeca)bedrijven, scholen, zorginstellingen en sportscholen in de gehele regio.

Nieuwe generatie, zelfde drive

Onderling zijn de taken goed verdeeld. Waar vader Harry zich meer gaat focussen op het landelijke TOPP-concept, wordt zoon Jeffrey hét gezicht en aanspreekpunt voor klanten in de regio Zuid-West Nederland. En aan ambities geen gebrek bij de jonge ondernemer. “Ik ben er klaar voor om met ons gemotiveerde team keihard te werken en klanten blij te maken. Mijn doel is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Zeker in deze tijden, waarin hygiëne belangrijker is dan ooit.”

Familiebedrijf wordt voortgezet

Hoewel Jeffrey de volledige vrijheid krijgt om zijn eigen koers te varen, kan hij altijd terecht bij zijn vader als adviseur. “Dat is zo mooi aan een familiebedrijf. Mijn vader heeft mij echt heel erg veel geleerd en alle aspecten van het ondernemerschap laten zien. Nu is het aan mij – de nieuwe generatie – om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.”

Frisse wind

Wat de klanten van TOPP Zuid-West Nederland gaan merken van deze frisse wind aan het roer? Daar is Jeffrey duidelijk over: “Snelle levertijden, meedenken en een professionele aanpak: onze service blijft zoals zij van ons gewend zijn. Maar daarnaast wil ik nóg meer inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Hoe ik dit ga doen? Door écht naar de klant te luisteren en de juiste vragen te stellen.” Eén ding is zeker: aan Jeffrey’s drive zal het in ieder geval niet liggen.

Klanten van TOPP Zuid-West Nederland kunnen Jeffrey bereiken via 06-14261195 of regio33@topp.nl. Nog geen klant en benieuwd wat TOPP voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Jeffrey en Harry van der Spoel