20 jul 2021

TOPP is erkend lid van Nederlandse Franchise Vereniging

TOPP is erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging. En dat is goed nieuws, want hierdoor weten (toekomstige) franchisenemers dat wij voldoen aan de geldende wet- en regelgeving voor franchiseformules. Dankzij deze erkenning wordt de kwaliteit van onze formule officieel onderstreept.

Nederlandse Franchise Vereniging

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland. Het hoofddoel van NFV is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. Om opgenomen te worden als erkend lid moet je als franchiseformule aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder:

  • het voortdurend onderhouden en ontwikkelen van de formule
  • het ondersteunen en begeleiden van de franchisenemers
  • het overdragen van know-how
  • een goede onderlinge communicatie hanteren
  • het beschermen van de formule tegen plagiaat

Bij TOPP voldoen we aan alle voorwaarden die worden gesteld voor het lidmaatschap.

Toetsing

Elke drie jaar vindt er een toetsing plaats, waarbij opnieuw wordt bekeken of wij aan de voorwaarden voldoen. Hierdoor blijven wij continu werken aan het behouden én ontwikkelen van de kwaliteit van onze formule. Dat is niet alleen fijn voor onze franchisenemers, maar óók voor onze klanten. Met andere woorden: met onze franchiseformule zit het wel top(p)!

Meer weten over onze franchiseformule? Bekijk hier een overzicht van onze vestigingen en lees de interviews met onze franchisenemers.