10 mrt 2020

TOPP helpt bedrijven met compleet scala aan desinfectiemiddelen

Desinfecteren is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Daarom beschikt TOPP over een eigen lijn desinfectiemiddelen. Speciaal voor bedrijven bieden wij een selectie aan van de meest effectieve middelen die micro-organismen, zoals bacteriën, ziektekiemen en schimmels, onschadelijk maken. Met TOPP desinfectie heeft jouw bedrijf of organisatie alles in huis voor een hygiënische en veilige werkomgeving.

Alle desinfectiemiddelen op een rij

Al ruim 20 jaar helpen wij onze klanten in het voorzien van hygiëneartikelen en hebben wij ons gespecialiseerd in dit vakgebied. Van handhygiëne tot hygiënepapier en van dieptereiniging tot aan desinfectiemiddelen. Doordat de vraag naar desinfecterende middelen nog nooit zo hoog was als nu, zetten wij onze selectie graag voor jou op een rij:

Onze missie is om zoveel mogelijk bedrijven te voorzien van de benodigde hygiëneartikelen. Wil je persoonlijk advies voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct een advies op maat? Mail naar info@topp.nl of bel ons op 0316-232456.