29 okt 2018

TOPP dienstverlening. Door héél Nederland

Herhaaldelijk krijgen we vragen over onze vestigingen: ‘Jullie zitten niet direct bij ons in de buurt, is dat een probleem?’ Daarover kunnen we duidelijk zijn. TOPP heeft verscheidene locaties door heel Nederland. Deze strategisch gelegen TOPP-vestigingen zorgen voor een landelijke dekking. Ook als wij niet direct om de hoek zitten, komen wij dus graag bij je langs.

Bij twijfel, bel ons hoofdkantoor

Ben  je gevestigd in een provincie waar zich geen TOPP-vestiging bevindt en twijfel je welke vestiging je het beste kunt benaderen, bel dan gerust naar het hoofdkantoor. Deze is gevestigd in Zevenaar, onder de rook van Arnhem. Vanuit het hoofdkantoor zorgen wij ervoor dat een van onze vestigingspartners contact met je opneemt en je persoonlijk verder helpt. Alle locaties door Nederland bieden dezelfde dienstverlening en gelijkwaardige topkwaliteit. Onze werkwijze is afgestemd op de wensen van jóu! Ook de producten zijn op alle locaties verkrijgbaar. Of je nu gebruik maakt van onze totaalservice of nieuwe dispensers nodig hebt: bij TOPP denken wij in service en niet in kilometers!

De juiste vraag op de juiste plek

Onze organisatie is dusdanig ingericht, dat je ons op vele manieren kunt bereiken. Op ons centrale telefoonnummer 0900 204 00 00 bijvoorbeeld, maar ook via ons e-mailadres info@topp.nl. Daarnaast kunnen wij rrrrazendsnel reageren op een vraag die je via onze chatbox op deze website stelt. Maar hoe je ons ook benadert: de acties die moeten worden ondernomen worden opgevolgd door onze medewerkers op onze vestigingen. Hetzelfde geldt voor formulieren die je invult via onze website. Deze worden onmiddellijk naar de juiste vestiging doorgestuurd.
Door deze werkwijze word je snel en persoonlijk geholpen door TOPP-vakmensen die in jouw regio werkzaam zijn. Een service die uniek is in onze branche!