12 jul 2019

TOPP klantenportaal. Gemakkelijk bestellen vanuit het allerkleinste kamertje

Yahoee! Je hebt hem misschien al voorbij zien komen, want sinds kort kunnen onze klanten ook online bestellingen plaatsen: via ons klantenportaal. En dat is wel zo makkelijk, zeker als je er op het allerlaatste moment achter komt dat je zonder wc-papier zit. Oeps!

Hoe werkt ons klantenportaal precies?

Het werkt simpel. Onze klanten kunnen via een unieke pincode en het klantnummer inloggen op ons klantenportaal. Zij komen dan terecht in hun eigen, persoonlijke, omgeving. Bestellingen doen was nog nooit zo makkelijk: binnen een paar klikken zijn ze klaar. Houden ze mooi tijd over voor andere dingen!

Alleen maar voordelen

Natuurlijk is snelheid een groot voordeel van online bestellingen doen. Maar het gemak dat onze klanten ervaren voert de boventoon. Ze hebben direct inzicht in de producten die voor hen geselecteerd zijn en kunnen daarnaast ook het hele assortiment inzien.  In de toekomst onthoudt ons klantenportaal ook precies wélke bestellingen men eerder heeft gedaan. Zo hoeven onze klanten niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden, maar kunnen ze hun nieuwe bestelling baseren op een van de voorgaande bestellingen. Betalingen, werkbonnen en facturen inzien kan ook allemaal via ons portaal. En er worden suggesties gedaan van producten die wellicht bij bestellingen aansluiten. Kortom: wij denken ook online met onze klanten mee.

Blik op de toekomst

Dit initiatief is ontstaan vanuit de vraag van onze klanten en met oog op de toekomst. Want, als bijna alles online te bestellen is, waarom dan ook niet de sanitaire producten? Wij geven onze klanten hierin helemaal gelijk. Dus vanuit deze gedachte is de ontwikkeling van ons klantenportaal gestart. En onze klanten? Die zijn er erg blij mee! Sterker nog: na de lancering van het portaal was binnen 30 minuten de eerste online bestelling binnen!

Wil je ook gebruik maken van ons klantenportaal?

Dat kan! Neem contact op met jouw contactpersoon of met ons hoofdkantoor. Wij helpen je graag verder met inloggen op ons portaal én het plaatsen van bestellingen.