Hygolet: de zelfreinigende toiletbril

De zelfreinigende toiletbril die zorgt voor een écht schoon toiletbezoek

Een toiletbril is een bron van bacteriën en andere viezigheden. Maar dat hóéft niet. Met de zelfreinigende toiletbril Hygolet is iedere bezoeker verzekerd van een 100% schone bril. Dat komt omdat deze toiletbril na elk toiletbezoek een schoon en hygiënisch filter over de brilrand schuift.

Naar de wc met het gevoel van thuis

Thuis ga je zonder blikken of blozen op het toilet zitten. Buitenshuis gebeurt dat minder snel. Wist je dat twee op de drie mensen boven een vreemde wc gaan hangen om contact met de toiletbril te voorkomen? Of ze bedekken de bril provisorisch met wat toiletpapier voordat ze erop gaan zitten. Alles om ziektekiemen te voorkomen.

Met de Hygolet ga je weer naar de wc, met het gevoel van thuis. Je hoeft geen acrobatische toeren uit te halen, want je kan gewoon lekker op de bril gaan zitten. Die is namelijk voorzien van een folie, waarbij het gebruikte deel na elke spoelbeurt wordt afgesneden en vervangen door een nieuwe hoes.

Een Hygolet-rol gaat wel 125 toiletbeurten mee

Deze hoes is ultradun en gemaakt van polyethyleen. Klinkt klinisch, maar geloof ons: het is heel zacht én huidvriendelijk! En je hoeft je geen zorgen te maken over extra inspanningen om je toiletbril zo schoon te houden, want de folie zit op een rol die wel 125 toiletbeurten meegaat!

Zo werkt de Hygolet

De Hygolet werkt hartstikke simpel. Het enige wat je hoeft te doen is de sensor te activeren door er met je hand langs te gaan. Vervolgens schuift er over de bril een nieuw, schoon filter dat gegarandeerd steriel is. En zie daar: de zelfreinigende toiletbril!

De toiletzitting van Hygolet past op elk toilet en monteer je heel eenvoudig. De bril werkt op een powerpack, waardoor je geen netaansluiting nodig hebt of kabels door het kleinste kamertje moet laten lopen. Deze batterij kan zo’n 1.250 keer gebruikt worden, dus je kan tien rollen folie opmaken voordat je de powerpack moet vervangen.

TOPP levert alles voor je Hygolet-toiletbril

Op de display zie je de status van de batterij. Is de batterij leeg? Dan heb je ‘m binnen een uur opgeladen! TOPP levert niet alleen de batterij en de rollen folie, maar wij hebben ook de roestvrijstalen mesjes op voorraad. Deze mesjes snijden telkens de hoesjes op maat.

De voordelen
De zekerheid van hygiënisch schoon Altijd een tevreden toiletbezoeker Makkelijk in onderhoud 2 jaar garantie
Gerelateerde producten
Terug naar overzicht