Hygolet S3500, de zelfreinigende toiletbril, wit of zwart

Hygolet
60000

Verzekerd van een schone en droge toiletbril voor iedere bezoeker met de zelfreinigende toiletbril van Hygolet! Mogelijkheid tot koop, huurkoop en lease inclusief onderhoud. Na ieder toiletbezoek schuift er een schoon en hygiënisch filter over de brilrand door middel van een sensor.

Hygiënische toiletbril met biologisch afbreekbare folie. Altijd een tevreden toiletbezoeker. Geschikt voor elk soort type sanitair. Met bewegingssensor dus aanraking niet nodig. 2 jaar garantie.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Kleur wit
Kwaliteit Premium
Garantie 2 jaar
Merk Hygolet

Omschrijving

Heb je een Hygolet, dan kun je alles vergeten wat wij zojuist hebben geschreven over de effecten van een vuile toiletbril. Zelfs de aerosolen hebben met onze oplossing geen enkele invloed op de hygiëne van de bril.

De Hygolet is een toiletzitting waarop je comfortabel kunt zitten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de achtergelaten sporen van jouw voorganger. De bril wordt namelijk na elke spoelbeurt voorzien van een nieuwe, ultradunne hoes van polyethyleen. Deze hoes is zacht en huidvriendelijk.

De werking van de Hygolet is eenvoudig. Je hoeft slechts de sensor te activeren door er met je hand langs te gaan zonder deze aan te raken. Vervolgens schuift er een nieuw, hygiënisch filter over de bril dat gegarandeerd steriel is. Met andere woorden: deze bril van Hygolet Nederland is zelfreinigend.

De werking van de Hygolet

De Hygolet toiletzitting past op elk toilet en is eenvoudig te monteren. De werking van de Hygolet is geruisloos. De folie zit op een rol die 125 toiletbeurten meegaat. Na elke spoelbeurt wordt het gebruikte deel afgesneden en vervangen door een nieuwe hoes.

De bril werkt door middel van een PowerPack, zodat je geen netaansluiting nodig hebt en is dus kabelloos. De batterij kan 1.250 keer gebruikt worden, dat gelijk staat aan 10 rollen folie. Op de display staat de status van de batterij aangegeven. De batterij kun je binnen een uur opnieuw opladen. Naast batterijen en rollen folie hebben wij ook de roestvrijstalen mesjes op voorraad die de hoesjes op maat afsnijdt.

De bril reinigen is eenvoudig en het vervangen van de batterij en de folie is simpel.