BlackSatino SparQ – Foamzeep

332260

BlackSatino SparQ foamzeep biedt naast comfort en hygiëne ook een aangename geur. Samen met BlackSatino Qlash biedt BlackSatino twee verrassende geuren voor zepen, toiletbrilreiniger en luchtverfrisser. Geen standaard toiletgeuren, maar speciaal ontwikkelde parfums voor BlackSatino toiletruimtes. De zeepcartridges zijn hygiënisch, makkelijk en snel verwisselbaar. Door de foam gaat de cartridge circa 2,5 keer langer mee dan normale handzeep. Creëer een hogere geurbeleving door SparQ en Qlash met elkaar af te wisselen. Het reukorgaan van toiletbezoekers blijft hierdoor geprikkeld met een positief effect op de totale toiletbeleving. De SparQ en Qlash parfums in de BlackSatino zepen, toiletbrilreiniger en luchtverfrissers zijn Cradle to Cradle gecertificeerd.

De zeepcartridges zijn hygiënisch, makkelijk en snel verwisselbaar. Door de foam gaat de cartridge circa 2,5 keer zo lang mee vergeleken met een normale handzeep. Comfort, hygiëne en een aangename geurbeleving. 100% veilig voor mens en milieu.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Doos
Stuks 6
Inhoud (in liters) 0.75
Materiaal BlackSatino SparQ
Keurmerk c2c, co2-neutral
Dosering 1875
Merk BlackSatino
Geschikt voor SF30

Omschrijving

BlackSatino SparQ foamzeep biedt naast comfort en hygiëne ook een aangename geur. Samen met BlackSatino Qlash biedt BlackSatino twee verrassende geuren voor zepen, toiletbrilreiniger en luchtverfrisser. Geen standaard toiletgeuren, maar speciaal ontwikkelde parfums voor BlackSatino toiletruimtes. De zeepcartridges zijn hygiënisch, makkelijk en snel verwisselbaar. Door de foam gaat de cartridge circa 2,5 keer langer mee dan normale handzeep. Creëer een hogere geurbeleving door SparQ en Qlash met elkaar af te wisselen. Het reukorgaan van toiletbezoekers blijft hierdoor geprikkeld met een positief effect op de totale toiletbeleving. De SparQ en Qlash parfums in de BlackSatino zepen, toiletbrilreiniger en luchtverfrissers zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze 100% milieuvriendelijk geproduceerd zijn.