Zorg voor een veilige leef- en werkomgeving

Een veilige omgeving bieden waar cliënten zorgvuldig geholpen worden en medewerkers de juiste zorg kunnen verlenen. We hoeven je vast niet te vertellen dat een optimale hygiëne in de zorg onmisbaar is. Maar hoe zorg je voor een veilige omgeving wanneer er altijd wel ziekteverwekkers op de loer liggen?

Bescherm cliënten en medewerkers tegen virussen

Een goede sanitaire hygiëne helpt voorkomen dat virussen zich verspreiden. Maar met alleen een fris doekje over de toiletbril ben je er nog niet. Juist op plekken waar mensen het meest kwetsbaar zijn, hoort een hygiënisch schoon sanitair een hoge prioriteit te zijn. En daar helpen wij graag bij!

Tot 7 dagen lang een schoon en fris toilet

Het sanitair in de gezondheidszorg naar een hoger niveau tillen. Dát is onze missie. Hoe we dit doen? Met onze dieptereiniging zorgen wij voor stralend sanitair dat tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft. Dus niet alleen dat frisse doekje over de toiletbril, óók de lastige plekjes en hoekjes worden meegenomen. En door onze kiemdodende coating kunnen vuil en bacteriën zich gedurende 7 tot 9 dagen niet hechten. Dat deze coating tevens de aanhechting van kalk voorkomt is mooi meegenomen. Kortom, met onze dieptereiniging creëer je écht een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jezelf, jouw cliënten én medewerkers.

De voordelen van onze dieptereiniging:

  • Je hebt geen omkijken naar de schoonmaak van het sanitair, want wij komen wekelijks langs
  • Je bespaart tijd omdat het reguliere schoonmaakwerk tussendoor sneller klaar is
  • Je bespaart geld omdat onderhoud en service van zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters is inbegrepen (optioneel)
  • De service is dagelijks opzegbaar
  • Wij zorgen voor een persoonlijke én professionele aanpak en jij krijgt één vast aanspreekpunt

Sanitair wordt teruggebracht naar nieuwstaat

Voorafgaand aan een wekelijkse dieptereiniging voeren wij eenmalig een periodieke dieptereiniging uit. Tijdens deze diepreiniging wordt het sanitair qua hygiëne teruggebracht naar nieuwstaat. De oorspronkelijke glans van chroom en porselein keert terug en bacteriën worden vernietigd. Na deze periodieke reiniging zorgen wij er met onze wekelijkse dieptereiniging voor dat jouw sanitair tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft. Kortom: onze TOPP-service helpt om ziektekiemen buiten de deuren van zorginstellingen en ziekenhuizen te houden. 

Vraag een gratis dieptereiniging aan

Eerst zien, dan geloven? Dat snappen wij. Daarom bieden wij een gratis periodieke dieptereiniging aan (ter waarde van € 750,00) bij jouw zorginstelling. Maak dus snel een afspraak met één van onze TOPP-ondernemers en geniet weer van glimmend schoon sanitair.

Waarom gratis?

Wij geloven dat hygiënisch, veilig en schoon sanitair voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarnaast heeft de geschiedenis ons geleerd dat tientallen instellingen die gebruik maken van onze dieptereiniging niet meer zonder kunnen én willen. Cliënten, medewerkers en bezoekers zullen aangenaam verrast zijn wat schoon en fris sanitair écht inhoud!

Gratis dieptereiniging aanvragen