Hoe schoon is jouw school?

Een hygiënische en veilige omgeving bieden waarin leerlingen zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen. Dát is je prioriteit als school, toch? Maar hoe zorg je voor een veilige omgeving wanneer er altijd wel een virus op de loer ligt?

Bescherm leerlingen en docenten tegen virussen

Een goede sanitaire hygiëne helpt voorkomen dat virussen zich verspreiden. Maar daar gaat het vaak mis. Wc’s op scholen blijken namelijk hartstikke vies te zijn. Dat kan beter en wij helpen je daar graag bij!

Tot 7 dagen lang een schoon en fris toilet

Het sanitair op scholen naar een hoger niveau tillen. Dát is onze missie. Hoe we dit doen? Met onze dieptereiniging zorgen wij voor stralend sanitair dat tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft. Hierin gaan wij verder dan alleen een fris doekje over de bril. Ook de lastige plekjes en hoekjes worden meegenomen. En door onze kiemdodende coating kunnen vuil en bacteriën zich gedurende 7 tot 9 dagen niet hechten. Dat deze coating tevens de aanhechting van kalk voorkomt is mooi meegenomen. Kortom, met onze dieptereiniging creëer je écht een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jezelf, je medewerkers én je leerlingen.

De voordelen van onze dieptereiniging:

  • Je hebt geen omkijken naar de schoonmaak van het sanitair, want wij komen wekelijks langs
  • Je bespaart tijd omdat het reguliere schoonmaakwerk tussendoor sneller klaar is
  • Je bespaart geld omdat onderhoud en service van zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters is inbegrepen
  • De service is dagelijks opzegbaar
  • Wij zorgen voor een persoonlijke én professionele aanpak en jij krijgt één vast aanspreekpunt

Sanitair wordt teruggebracht naar nieuwstaat

Voorafgaand aan een wekelijkse dieptereiniging voeren wij eenmalig een periodieke dieptereiniging uit. Tijdens deze diepreiniging wordt het sanitair qua hygiëne teruggebracht naar nieuwstaat. De oorspronkelijke glans van chroom en porselein keert terug en bacteriën worden vernietigd. Na deze periodieke reiniging zorgen wij er met onze wekelijkse  dieptereiniging voor dat jouw sanitair tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft. Kortom: onze TOPP-service helpt de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen, óók bij jou op school!

Vraag een gratis dieptereiniging aan

Eerst zien, dan geloven? Dat snappen wij. Daarom bieden wij een gratis periodieke dieptereiniging aan (ter waarde van € 750,00) bij jouw school. Maak dus snel een afspraak met één van onze TOPP-ondernemers en geniet weer van glimmend schoon sanitair.

Waarom gratis?

Wij geloven dat hygiënisch, veilig en schoon sanitair voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarnaast heeft de geschiedenis ons geleerd dat méér dan honderd scholen, die gebruik maken van onze dieptereiniging, niet meer zonder kunnen en willen. Ouders, leerkrachten en leerlingen zullen aangenaam verrast zijn wat schoon en fris sanitair écht inhoud!

Gratis dieptereiniging aanvragen